אימון אחרון

chuch1

New member
אימון אחרון

היום יערכו האימונים האחרונים לנבחרת(לשנה זו- חוזרים לאימונים ב01 לספט...) אני כל שנה, באימון האחרון מאוד משתדלת לעשות אימון שיגרום לבנות לרצות שכבר יגיע ה01 בספט' ושיחזרו לאימונים.. לדוגמא: מסלול מכשולים ענקי בכל האולם ותחרויות משוגעות שגורמות להן לסיים את האימון מיוזעות אך מרוצות :) ולשאלתי- מה אתן הייתן עושות?

אמא לה3

New member
אימון אחרון

מסלול מכשולים זה אחלה דבר!!!! עובד תמיד! אצלי אימון אחרון השנה יהיה היום לחוגים, אבל לא נוכל לעשות משהו מיוחד כי מופע הסיום שלהן יערך רק ביום חמישי ואחרי זה חופש (למי שרוצה). בכל מקרה, דוקא באימון האחרון לחוגים אני נותנת להן להתנסות באלמנט חדש ומלהיב כמו סלטות עם טרמפולינה ועם שמירה (ממש שמירה רצינית)...זה גורם להן נורא לרצות להמשיך בשנה הבאה..קב' שעושות סלטות, ינסו פ"פ (שוב, סבלות) וכך הלאה... אגב, בנות שמעוניינות יכולות להגיע לחוג גם במהלך החודש הראשון של החופש, ככה שיש המשכיות...

chuch1

New member
אז

אצלנו אין, מה30 לחודש ועד ל01 לספט' אין שום חוג, יש מחנה קיץ שבועיים וחצי וזהו- חודש וחצי נטול התעמלות :(

Tammie

New member
גם אני משתדלת שהאימונים האחרונים

יהיו מאוד כיפים כדי שבנות ירצו להמשיך שנה הבאה. אבל אצלנו יש לבנות אפשרות להמשיך כמעט כל הקיץ. ביולי יש גם קיטנת התעמלות וגם אימונים אחר הצהריים. באוגוסט יש עוד מסלול של קיטנה וגם מחנה אימונים לנבחרות. כך שלמעשה מי שנרשמת להכל מקבלת רק שבועיים וחצי חופש, שזה לא מאוד נורא, ואפילו נחוץ בשביל שהגוף קצת ינוח. דווקא אתמול בנבחרת של הצעירות יותר ילדה נפלה ושברה את היד, הדבר הכי מבאס היה שזו דרך ממש מזופטת לסיים שנה. מצד שני- ככה היא תוכל לחזור לפעילות בספטמבר כבר אחרי החלמה מהירה....

מסלול מכשולים זה מגניב

איזה מסלול מכשולים עשית? איזה מסלולי מכשולים יש לילדות יותר גדולות? לדעתי אימון אחרון באמת צריך להיות אימון מגרה וחווייתי, ולא אימון שבאמת מלמד משהו. אז כל מה שכייפי, התנסויות חדשות ומשונות, כמו שאמאל'ה כתבה טעימה מאלמנטים קשים וחדשים, אולי דברים עם כל מיני ציוד שב"כ לא משתמשים בו, אם זה אקרובטיקה אפשר לתת להתנסות במכשירים ואם זה מכשירים אפשר לתת להתנסות באקרובטיקה, אפשר לחלק את הבנות לקבוצות עבודה של 3-5 בנות ולתת להן להכין בעצמן מופע קטן, אפשר לתת לבנות להמציא אלמנטים, אפשר לתת לילדות להיות "מאמנת ליום אחד" הן ממש מתלהבות מזה, שהן יאמרו משהו וכולם יעשו. כל אחת תהיה מאמנת לכמה דקות; אפשר משחקים חברתיים שאין זמן לעשות במשך השנה (תופסות למיניהן, חישוקים, מחבואים וכו'), אפשר משחקים לא קשורים ישירות להתעמלות כמו חבילה עוברת, יצירה ועוד...

למעלה