אימון אישי כעסק ופרנסה - הקשיים והפתרונות

Gvido Zivers

New member
אימון אישי כעסק ופרנסה - הקשיים והפתרונות

שלום לכל חברי הפורום, אני עובד על מספר מאמרים ומדריכים שיעזרו למאמנים אישיים, להצליח להפוך את העיסוק שלהם לרווחי ביותר, לחשוף את עצמם בפני קהל המטרה שלהם ולהביא יותר לקוחות באופן קבוע. בסופו של דבר, תוכנית זו תאפשר תוך זמן קצר, להכפיל את הרווחים שלהם ולהפוך את השיווק של עצמם ממשהו מסורבל ולא ברור, למערכת פשוטה ומסודרת. כדי להקל על המשימה הזאת ולתת את המענה הטוב ביותר במאמרים שלי, אני רוצה לשאול אתכם, המאמנים האישיים והיועצים שנמצאים כאן, מספר שאלות. אודה אם תענו לי: 1. עם מה מתעמתים מאמנים אישיים בפיתוח העסק שלהם? מה מטריד אתכם מבחינת ההתפתחות העסקית? מה הם הקשיים בלהפוך את הנושא לפרנסה? 2. עד כמה קשה למצוא לקוחות והאם אתם זקוקים לדרך חד משמעית שתסביר כיצד לעשות זאת בקביעות? 3. איזה דברים הייתם רוצים לשפר או לייעל בעסק שלכם, כדי שתהיו מרוצים ממנו ב-100%? יותר לקוחות? יותר רווח? להשיג לקוחות יקרים יותר? לארגן מפגשים קבוצתיים? איזה עוד דברים יש, שאתם רוצים לעשות, אבל וכרגע לא יודעים בדיוק כיצד לעשות אותם? תודה מראש

Gvido Zivers

New member
למרות שלא קיבלתי היענות, הפרוייקט יוצר לדרך

מאמנים איישים, יועצים, ומדריכים שרוצים להכפיל את כמות הלקוחות שלהם, להרוויח יותר כסף ולעשות יותר אנשים מאושרים זה בדיוק בשבילכם. אני הולך להעביר מהידע השיווקי שלי בתחום ולעזור לכם לשפר את הפן העיסקי של הפעילות שלכם. זה יהיה בחינם, כי זה מעניין ומאתגר אותי. שאר הפרטים כאן: http://maillist.shtark.co.il

למעלה