אימון אישי על פי הקבלה

ilansh2

New member
יגעת מצאת תאמין!

נכון אין קשר ישיר ומי שלא יגע לא ימצא את הקשר - הקשר נמצא ביגיע מי שירצה יחפש וימצא את הקשר מה הטעם בבריאה בה הכל גלוי לנשמת האדם וכי לו היה רוצה הבורא שכך יבנה עולמו היה מביא לנשמה עולם בו כל התשבות ברורות ואין טעם ביעיג אך ההפך ברא מטעם כי יש טעם ביגיע ובמציאה!! מי שיבוא אלי לפגישה וחקר עמוק של משמעות וטעם החיים ימצא בה ערך להתפתחותו הרוחנית והגשמית תודה אילן

תסלח לי אילן...

בתור חברה בקבוצת בני ברוך, אני מבקשת ממך, אנא, אל תכפיש את שמו של הרב לייטמן. בין דבריך לבין דבריו יש תהום מאוד עמוקה, ניכר כי לא למדת ממשנתו של הרב לייטמן מאומה. משנתו שונה מאוד ממשנתך שאותה אתה מנסה לפרסם באתר. חוכמת הקבלה לא נועדה להצלחה בחיי הגשמיות, אלא ללימוד מקיף ומעמיק על מטרת הבריאה - להידבק בבורא. אז בבקשה ממך, תפרסם מה שאתה רוצה ושיהיה לך בהצלחה, אבל אל תקשור את דבריך עם משנתו של הרב לייטמן. תודה.

ilansh2

New member
תשובה לאור הגנוז היקרה

תודה על ההזדמנות הקצת מוזרה יש לומר להסביר את הדברים היחידה שעשתה את הקשר בין גשמיות ורוחניות והרב לייטמן זו את מישהו שאל היכן למדתי ועניתי לו ... זה לא אומר שאני מלמד את משנתו דבר נוסף וחשוב לגבי השאלה מה אני כן עושה שאת זה היית יכולה לשאול ולברר לפני קפיצה למסכנות פזיזות זה לעזור לאנישים להגשים את עצמם ברמה הגשמית ... נכון ללא קשר לקבלה ולצד זה להביא את האנשים למודעות והכוונה רוחנית נכונה ... הרי כל מה שאני עושה ( בחיים הגשמיים גם כן ) חייב להעשות מתוך הכרת הרע ותיקון הכוונה שעל מנת לקבל לשעל מנת להשפיע הרבה אנשים מגיעים אלי לאחר שהגיעו לבלבול ואיבדו את כל זהותם ורכושם הגשמי .... וזאת מאחר והעבודה הרוחנית שלהם הייתה לא נכונה מה שאני עושה זה להפנות אותם לקבוצות ולמסגרות הנכונות כמו בני ברוך למשל ואיתי הם עובדים על הפן הגשמי בלבד ומתוך תובנות והתבוננות על הכוונה שעל להשפיעה ולהתחבר לבורא במעשים שלהם ובכוונות שלהם היום יומיים אני מקווה שהנושא יותר ברור עכשיו אבל גם לעורר חסרון והשתוקקות למטרה היא עשיה מבורכת אז תודה לך על כך יקירתי אילן

אור יקירתי.....

לי מסרו..בערך לפני שנה בתקשור..שכמו הרבה מידעים וידע גבוהה שמגיע לאדמה..ואנחנו חושבים ש"המצאנו", גם הדבר הקצת איני הזה שנקרא "אימון אישי", נמסר לאדם באדמה בתקשור והעוסקים בו הם מעיין "שליחים", אשר מבצעים חלק מתוכנית אלוהית לקראת עידין של אור ואהבה... כפי שגם ד"ר ליטמן..ועוד הרבה אנשים באדמה..כפי שאת....וכל הברואים אשר נולדו לחיים.. אגב אותו דבר נכון לגבי מה שמכונה רפואה משלימה ואלטרנטיבית... לשם השינוי שיקרה בקרוב יש לפעול מהרבה מישורים..ובהרבה רבדים. נפלאות דרכי האל, הבריאה.

datu

New member
לייטמן (ד"ר) אינו רב משום בחינה../images/Emo18.gif

מספיק כבר עם השקר הזה.

ilansh2

New member
שלום דתיו

התואר באמת לא משנה - במובנים של תפיסת המציאות של העולם הזה אנו רגילים לחלק ולהעריך אנשים לפי תואר גשמי שרכש ידע כזה או אחר ולמד 5 10 או 20 שנה תחום ורכש השכלה ....זהו אופן חלוק תארים שמופעל ומקובל על פי האגו... לו אנו כל כך רגילים ומורגלים לתפוס דרכו את המציאות שלנו. בתפיסת המציאות של מי שהגיעה להשגה רב הוא רק קוד המתאר מצב של מי שנמצא בהשגה גבוה ויכול ללמד אנשים שנמצאים בדרגה נמוכה יותר את השפה והמושגים שעל מנת להבין איך "נראה" ומורגשת הרמה הבאה שלהם - רק באמצעות " רב " ( שם קוד בלבד כמו שדתיו הוא רק שם קוד בלבד ולא הדמות ממשית ) ניתן לקבל את התמונה לגבי הדרגה הבאה, שבהכרת הבורא. לכן אתה יכול לקרוא לו איך שתרצה רב ד"ר רופא פילוסוף או מה שלא יהיה העיקר שתראה ותבדוק עם עצמך אם התעוררה בך הנקודה שבלב והאם אתה מרגיש פיזית בלב שתפיסת המציאות שלך מתחילה לזוז לכיוון הכרת הבורא ... אם זה קורה לך ואתה במסלול הנכון של הכרת הבורא אתה יכול למצוא לך כל דמות שנמצאת בהשגה ממך ולאפשר לה ללמד אותך את הדרגה הבאה... העניין הוא לדעת למדוד נכון את העבודה שאתה מפעיל על האגו שלך .... כך שתפעיל נכון את הכלל ואהבת את רעך כמוך בצורה שמקדמת אותך ולא גורמת לך להפרעה תודה אילן - שם קוד בכלל לא ברור לי כל העניין של הקודים בפורומים אבל זה אולי עניין שלי שאני חדש בדברים האלה... לדעתי צריך להיות מעל המחסום ולא להסתתר מאחורי קוד ולחיות בהסתר ... אבל זו דעה פרטית שלי ....

בוודאי שאין קשר לחוכמת הקבלה.

חוכמת הקבלה מיוסדת על עניינים רוחניים בלבד - כך כותב בעל הסולם עליו השלום. לא ליפול במלכודת התמימים / טועים / נוכלים.

ilansh2

New member
תודה לך שוב

אין לי וויכוח על כך, כפי שהגבתי לך כבר קודם ... אין אני עושה את הקשר - זו את שעשית אותו מתוך חוסר ההבנה שלך את פעילותי הקבלה נועדה להתפתחות רוחנית נכונה כאשר פועלים בה נכון לצערי יש הרבה בלבולים אצל האנשים שגורמים להם לאבד את זהותם ורכושם וצלילות דעתם כאשר העבודה נעשת באופן לא נכון בעזרת קבוצה רב וספרים ... ולכן אני מכוון אותם למסלול המתאים.... ומצד שני עוזר להם לקדם את החיים הגשמיים בכדי שיוכלו לחיות בכבוד את אולי לא רואה את מה שאני רואה אבל אלי מגיעים אנשים שהחיים שלהם הרוסים בגלל דרך רוחנית לא נכונה ... מקווה שהברהרתי לך תודה אילן

יש חוכמות צפונות וגבוהות

ורזים תמירים ונוראים והוד רב ועצום מתורתו של בעל הסולם אפילו..אל תטעי בהבל את (את נשמעת כמו כמה פנאטים דתיים שמגינים על דרכם) האזיני אך ורק למהות!!! ותמיד מצי את המוץ מן התבן! שם מצוי האור האמית!!!!

MrAnderson

New member
אנשים קלטו את הפאטנט של אורן זרזיף הנוכל

אילן אם למדת קבלה... בוא תענה לי על שאלה אחת... מה ההבדל בין צינור לקו?

ilansh2

New member
נשמה טהורה

אני מבין את הדאגה שלך - אבל אתה ממש לא חייב להלחם בי ולכנותי נוכל או כל מני שמות גנאי אחרים למרות שאלו יופי של הפרעות שאני מקבל את כולן באהבה יחד עם זאת אין אני חש כי אני חייב הוכחה כל שהי למישהו מטרתי היא לעזור לאנשים להגשים את עצמם , אדם שמוצא ערך מגיע ומתפתח באופן הגשמי ( אני לא מלמד קבלה - נשמה - אם זה לא היה מובן אני מתנצל על כך ) אני עושה עם האדם שנמצא במשבר רוחני ברור לגבי המצב הרוחני שלו ושואל אותו שאלות שיעזרו לברר את מקומו ואת התפתחות האגו שלו מהרצון לקבל להרצון להשפיע כאמור יש הרבה אנשים שמגיעים לבלבול - ומאבדים את רכושם וזהותם האנושית ... חש אני חובה לעזור לאנשים אלו בין אם תכנה אותי נוכל ובין אם לא ... דרך אגב מי שלא מוצא ערך במה שאני נותן לו ממש לא חייב לשלם לי אז כך שכל הפעילות שלי שעבורה אני כן דורש תשלום היא עבור התקדמות גשמית בלבד. שתסלח לי אבל זה ממש לגיטימי לעזור לאנשים וגם להתפרנס מזה!! אני לא צריך אותך נשמה יקרה ומחוברת לכלי הגדול ללמדני מה זו נתינה ... אבל תודה בכל מקרה מאחר ומטרת הבריאה היא להביא אנשים לגילוי הבורא - אני מעביר את המסר וחשוב לי שכל התקדמות גשמית של האדם תלווה בשאלה " מה אם כן ההתקדמות שלי תורמת למטרת הבריאה? ... " כיצד ההתפתחות שלי כאדם בעל שאיפות גשמיות מרחיבה את הנתינה וההפעה וההפצה של חוכמת הקבלה ?" כיצד תיקון האגו והבאתו למצב של נתינה שעל מנת לתת יעזור לאחרים להתקדם לאותה רמה גם כן? שאלות מעיין אלו עוזרות לאדם להתקדם במסלול הרוחני שלו ( ועם כל רב שיבחר לו הרב ברג או לייטמן או כל אחד אחר שיהי - אני לא רב ולא מתיימר להיות כזה ) שלו לצד ההתקדמות הגשמית שלו שהיא לגיטימית ואפילו רב ( לייטמן ) אומר שכל אדם צריך וחשוב שידאג לפרנסתו וכלכלתו ולא מעבר לכך שהרי ... אם אין קמח אין תורה... הצרה שאנשים רוצים עוד ועוד ועוד למלא את האגו שעל מנת לקבל ולא עוצרים לעשות תיקון על האגו ולהסתפק בצורכם ואת השאר להפוך לשעל מנת לתת!! אני לא נוכל ,נשמה יקרה, ממש העלבת אותי - אני אוהב אותך למרות שאתה טועה ביחס שלך כלפי - הרי היחס הנכון הוא של אהבה אז מה גרם לך לסטות מדרך הישר כאל ? אם יש משהו בדברי שגרם לך לזה אני מצטער מראש!! אובה אותך אילן

MrAnderson

New member
דבר ראשון

לא קראתי לך נוכל - אלה כתבתי... ‫אנשים קלטו את הפאטנט של אורן זרזיף הנוכל - הכוונה במשפט. שיש נוכל בשם אורן זרזיף(בכלל עדיף לא להזכיר את השם שלו, אבל מצד שני צריך להגיד שהוא נוכל). אז הפאטנט שלו זה לגרום לאנשים לחשוב שהוא בעל כוחות ולסחוט מהם כסף. עצלך אולי זה קצת שונה אבל אותו הרעיון. אין לך ידע בקבלה - למרות זאת אתה כותב בכותרת "‫אימון אישי על פי הקבלה". אז איך אתה מאמן מישהו לפי הקבלה כשאתה לא יודע קבלה? נשמה טהורה שלי אני לא כועס עליך. בכלל התלבטתי אם לכתוב את זה כי אני לא אוהב לבייש אנשים אפילו לא בפורום שהכל וירטואלי. אבל אתה לא יודע קבלה. ורוב הסיכויים שהרוחניות של מבוססת על הרבה דמיונות...כמו המון אנשים בדור שלנו. חושבים שיש להם כוחות ותקשור והם רואים את אלהיו הנביא כל שני וחמישי... פעם היו אנשים רציניים. נגיד מישהו במזרח הרחוק לפני שנים היה רוצה ללמוד אומנות לחימה היה עוזב הכל הולך לאיזה מאסטר בהרים...לא אוכל טוב לא יושן טוב...המאסטר שלו בכלל לא מתייחס עליו 3 שנים הראשונות...הוא שולייה....ורק אחרי תקופה הוא מתחיל להתמקצע. היום אחד לומד טאי צ'י שבועיים והוא כבר מאסטר ומלמד אחרים. ובמקרה שלך אחד שמע קצת הרצאות של לייטמן וחושב שהוא קנה מדרגה רוחנית שהוא מלמד אנשים אחרים ומנחה אותם....

ilansh2

New member
חברי מר אנדרסון

תודה על ההבהרה , בשורה התחתונה - אני עוזר לאנשים וזו העובדה שחשובה לי!!!!! .... אין לי מושג מאיפה לך ההבנה או הידיעה לגבי כמות השיעורים ורמת ההשגה הפרטית שלי ... וכד' אך אין טעם כאן לגעת בדברים אלו וזה גם לא העניין!! אני שוב חוזר ואומר אין לי יומרה להיות רב ואני לא במסלול הזה... יש לי יומרה להמשיך ולהתפתח בעצמי ( בשכל ובלב ) ולעזור לאנשים לעבור דרך נכונה... מתוך הכוונה להגדיל את הכלי העולמי ולמשוך עוד אורות לתיקון מלא. אז שוב תודה על ההבהרה והצגת דברייך בהרחבה !! כל טוב ואהבה אילן

אז אם אתה לא אוהב

להלבין פני אדם ברבים..ואפילו כשזה וירטואלי וברשת.. האם ביקשת אישור לתחושה שהוא לא הוסמך לאמור שזב על פי רוח הקבלה..?! בתיקשור?! איך?! כי הידע שלי והאישור שאני מקבלת הוא "שאין בכך פגיעה ברוח הקבלה" להפך מה שמוסר כעת..המלאך אוריאל הוא :" ושיפסיקו כבר לעשות רוח" ואימון אישי זהו רק כלי למיקוד כוחות בדומה לטראנס בדומה למדיטציה...אגב..ולא נשמע שזה קשור להוא..הזרזיף שלא נזכיר את שמו

למען הסר ספק.

לקוח מאות קנו' בהקדמה לתע"ס: אבל תנאי חמור יש בעת העסק בחכמה זאת, שלא יגשימו הדברים בענינים מדומים וגשמיים שעוברים בזה על לא תעשה לך פסל וכל תמונה ח”ו, כי אז, אדרבה מקבלים היזק במקום תועלת... כל החוכמה מדברת אך ורק על רוחניות.

למעלה