אימון אישי / עסקי

גדיל100

New member
אימון אישי / עסקי

אמיר שלום, האם אתה מאמן אישי ? אני מחפש מאמן אישי עם פן של אימון עסקי אם כן, היכן אני יכול למצא פרטים נוספים על אימון אישי ועל אימון עסקי אצלך באתר ? (חיפשתי ולא מצאתי) תודה ויום שמש נעים

אימון אישי - עסקי

עבודת האימון האישי, אותה אני עושה למעלה מ 6 שנים, התחילה אחרי 12 שנים של עבודת יעוץ ארגוני ושיווקי. בעיקר בתהליכי פיתוח עסקי שדרשו שינויים והתחדשויות ארגוניות. מערכי הדרכה, גיוס ומיון, ליווי צוותי הנהלה, מעורבות בפיתוח אסטרטגיה ועוד. בשנים האחרונות ליוויתי כמה לידות עיסקיות שאני מעדיף לא להעלות באתר, בעיקר כדי לא ליצור הבטחה. דברים נולדו והתפתחו מתוך עבודת הפרט, מתוך מוכנות של הנועצים לגלות בתוך עצמם כוחות, אני שם כמו מיילד. חלק לא מבוטל של תהליכי האימון כיום הינם עבור חברות ששולחות מנהלים או בעלי תפקידים לפיתוח אישי, הדגש תמיד הוא על התפר האישי - עסקי. תודה על ההזדמנות לספר ומקווה שעניתי

גדיל100

New member
הפנייה לחומר קריאה

תודה על התשובה. האם אתה יכול להפנות אותי ישירות לדפים רלוונטים באתר שלך ? (בהם יש חומר אודות אימון אישי / אימון עסקי ... ) הייתי רוצה קצת להעמיק את הידע שלי בנושא. תודה ושבת שלום

התנסויות

שלום, כאן תוכל לקרוא כמה שיתופים של יזמים ומנהלים שעברו את התהליך. משתפים אתה מוזמן לשאול ואנסה לענות באופן ספציפי. שבת שלום

גדיל100

New member
תודה,

קראתי קצת באתר שלך ומצאתי את מה שחיפשתי ... בדף של אימון אישי

למעלה