אימון אישי-עסקי

אימון אישי-עסקי

הי לכם! אני מעוניינת לבנות מיזם משלי ומחפשת מישהו או מישהי שלמדו coaching וכעת הם בשלב הסטאז'-על מנת להיעזר בהם ולקבל הדרכה תמורת סכום סמלי. אם מי מכם מכיר או שמע, אשמח אם תיידעו אותי (אם לא, אשמח אם תפנו אותי למקור שדרכו אוכל למצוא סטאז'ר/ית). עוד פרט חשוב: חשוב לי שאותו סטאז'ר יהיה תושב חיפה או האיזור, קרוב לאיזור מגוריי. המוןתודה מראש על העזרה והמשך שבוע טוב!

בדיקה

שלום לך, אני מניח שאת הולכת להקים עסק / פרויקט/ מה שלא זה יהיה, שחשוב לך מאד להצליח בו. אחרת לא היית מחפשת ליווי. מצד שני את מחפשת יעוץ מאיש מקצוע בתחילת דרכו כדי לחסוך. אני מבין ומכבד את הצורך לחסוך אבל נשמע לי שלא בחנת בכובד ראש את האופציות. אם את מבינה שיעוץ / אימון עסקי טוב הוא שילוב של יכולות אישיות וניסיון ואת רוצה, בשלב זה של הקמת המיזם, לקבל את התמיכה הכי טובה, אז עדיף כן ללכת לבעל ניסיון. לשים על השולחן את מגבלות התקציב ולנסות למצוא פתרון יצירתי לאותו חלק של שכרו שקשה לך כרגע לשלם. החלטת להקים עסק, החלטת לקבל עזרה - חישבי בגדול, לכי בראש פתוח ובאומץ. ודבר נוסף - איזה סוג של אימון את יודעת להגדיר שדרוש לך ? מה את מרגישה הן נקודות החולשה שלך ? יום טוב

הקמת עסק ואימון אישי-עסקי

הי אמיר! ראשית, מתנצלת שלקח לי יומיים לענות. שנית, תודה על כך שהצגת בפני נקודות עליהן לא חשבתי. אינני מכירה מאמנים אישיים-עסקיים טובים באיזור מגוריי. אינני מכירה מאמנים כלל, ולכן אזדקק להמלצה-השאלה ממי? אני זקוקה לאימון אשר יעזור לי קודם כל להרים ולהגשים את הרעיון שבראשי-למי לשווק, איך לשווק כך שתהיינה תוצאות לתהליך הזה. אני מרגישה שהקושי לשווק, אם כבר הזכרתי את הנושא. אני אמנם ביישנית אך על ביישנות ניתן להתגבר. השאלה איך אוכל להיעזר באימון אישי לצורך העניין. אם מי מכם מכיר איש מקצוע באיזור חיפה/צפון-אשמח אם תפנו אלי במסר אישי. המון תודה והמשך יום נפלא!

AbiShi

New member
מאמנים חיפאיים

נסי מאמנים מקצועיים: אורלי כץ גבּי וידן ליאת פכטר גיל ויינר ג'וי מרוז אפשר למצוא טלפונים ב www.b144.co.il הדרך לבחור היא להפגש לפגישת נסיון עם כמה מהם, לתת למאמנ/ת לנהל אותה, להקשיב ללב שלך ולבחור. כל השאר שולי. גם הכסף. כאשר תמצאי מאמן נכון לך ההשקעה שלך בו/בה תכפיל עצמה מאות מונים. ראי הסיפא בהודעה שלך.

למעלה