אימון אישי - צריכה חוות דעת

ghen7

New member
אימון אישי - צריכה חוות דעת

שלום לכולם , אני פעם ראשונה בפורום , אני זקוקה לחוות דעת אני מעוניינת להרשם למבצע של אימון אישי ל 30 יום האם משהו מכם התחיל את האימון מה דעתכם , אמנם זה לא מאוד יקר אבל השאלה אם זה שווה תודה ( :

יש פורום לנושא הזה, שווה לבדוק בו

אני מבין את הרעיון אבל, של לאפשר לך לשנות הרגל כלשהו ל 30 יום עד שתהיה מספיק מתורגל בו ותהיה מסוגל להמשיך בעצמך. אישית אני חושב שבאימון אישי, הכי חשוב זה האם המאמן יודע מה שהוא עושה, והאם הוא מתאים לך. בברכה שפי

bee w hole

New member
שלום

אף פעם לא השתתפתי במבצע כזה אבל אני כן בתהליך אימוני,לפני שנכנסתי לאימון בדקתי מספר דברים: 1. בדקתי וחקרתי וחקרתי מה זה אימון אישי. 2. התמקדתי בבעיות שאני רוצה לפתור וביעדים שאני רוצה להשיג. 3. התחייבתי עם עצמי שאהביה מסורה לאימון. 4. בדקתי סוגי טיפולים שונים של מאמנים ובחרתי איזה סוג מתאים לי: כגון: אימון אישי, עסקי, זוגי, משפחתי, נפשי וכו'.. 5. בדקתי מאמנים שונים ( ובחרתי את המאמן האישי המקסים שלי :p) אימון אינטנסיבי של 30 ימים נשמע לי מאוד עמוס רגשית אבל מאוד מפרה והרבה יותר פרודקטיבי. לדעתי אם את מסוגלת לעמוד מבחינה כספית לאחר שבדקת את הגורמים הנ"ל אז לכי על זה ושיהיה בהצלחה!

bee w hole

New member
תשובה

1. מבררים רקע של המאמן. 2. בודקים פרטים 3. אם יש המלצות זה עוזר 4.משוחחים שיחת הקדמה (לפני פגישה ראשונה) 5.אם אחרי השלבים הללו המאמן עבר את הסינון, אז ניתן לקבוע פגישת אימון ראשונה כדי לקבל רושם סופי על המאמן ובדרך כלל המאמנים נותנים פגישה ראשונה חינם. שואלים על דרכי הטיפול, מעשי, רוחני, דמיון מודרך וכו'..מציבים בעיות ויעדים.... מתוך כל המכלול הזה מסננים, מקשיבים גם לשכל ללב ולכבד (שמסנן מה מתאים ומה לא, וקשוב לאינטואיציות ) בהצלחה.

kikona126

New member
ברגע שתגיעי למספר מצומצם של

מאמנים שתרצי, ולא תדעי במי לבחור, אני אעשה לך פריסה בקלפים (אם תרצי)

bee w hole

New member
אה באמת התכוונת לזה חשבתי בציניות.

ואת עושה את זה דרך האינטרנט?

kikona126

New member
תראי

אם את רוצה פגישה זה גם אפשרי. אבל אני יכולה בשביל שאלה אחת לפרוס לבד. איך שאת רוצה. בואי אבל נמשיך במסרים.

kikona126

New member
ל- 30 יום?

אני לא הייתי ממליצה על זה כל כך. מאחר והאימון האישי הוא דבר שצריך לעבור אותו ולהפנים. לפעמים עדיפה הדרך הארוכה, שהיא גם הדרך הקשה יותר, כי בדרך הזו לומדים מטעויות ומנסיון. כמו שאמרתי למישהו השבוע, אין קיצורי דרך!

bee w hole

New member
אני ממש לא חושבת שזה קיצור דרך

אני פשוט חושבת שבמקום לעשות את הטיפול פעם בשבוע או פעם בשבועיים דחסו את זה ל30 יום, זה נראה לי הרבה יותר מביא לתוצאות הרבה יותר דינאמי ופרודוקטיבי. והאת שזה נראה לי הרבה יותר קשה מפגישה פעם בשבוע - שבועיים. כי זו התעסקות ללא הרף. אז לכן אני ממש לא חושבת שזה קיצור דרך. זה כמו ללמוד לרכב על אופניים ולנסות למצוא את השיוי משקל. אם עולים פעם ראשונה עם גלגלי עזר זה נחמד, אח"כ מורידים גלגל עזר אחד ואז מחכים חודש הרוכב לא יזכור איך לרכב כי הוא לא תירגל.כך שהפנמה זה דבר טוב אבל מעל הכל תירגול אינטסיבי לעיתים עוזר.

kikona126

New member
יש דברים שהבם טיפול אינטנסיבי עוזר

לדוגמא ספורט, אבל מה קורה שעושים במשך חודש הרבה ספורט כל יום? או שעוזבים את התחום, כי זה משמעם. או שהשרירים נשחקים או שהעצבים נשחקים. או שכבר אין כוחות, כי כל האנרגיה נוצלה. בכל דבר צריך להפנים, במיוחד באימון, בתקופה של חודש לא מפנימים, מקבלים בסיס, שלא יעזור כל כך להמשך הדרך, הוא ישאיר הרבה פציעות בדרך. כמו בספורט השרירים לא מתפתחים בשבוע וגם לא בחודש (לפחות לא בצורה יעילה...)

פנינה51

New member
היי גלית

אישית אני לא מאמינה באימון אישי בזמן כל כך קצר 30 ימים. אני אישית עברתי אימון אישי לפני כשנתיים והוא נמשך פרק זמן של 7 חודשים ויותר לאניות דעתי לא ממש אפקטיבי וחבל על כספך ,אם האימון הוא ב30 ימים דעתי היא כדעת שפי בהצלחה

למעלה