Cannonball2
New member
אימון אישי...
אנחנו התחלנו לצאת כזוג מגיל 17.
כשהתחלנו לצאת, הייתי בחורה שמנמנה, והוא היה בחור חטוב.
לפני שהוא הכיר אותי, כל המהות של החיים שלו היו ספורט, זה היה התחביב העיקרי שלו. (הוא היה משתתף בתחרויות בין לאומיות וכאלה).
אחרי שהתחלנו לצאת הוא הפסיק להתעסק עם זה, וגם התחיל להשמין.
אחרי 3 שנים ביחד, הוא החליט שנמאס לו, שהוא לא אוהב את המראה שלו או את ההרגשה של העצלנות - וחזר להתעמל באופן רציני כמו שהיה רגיל בעבר.
באותה תקופה הוא סחף אותי עם כל ההתרגשות הזו של האימונים... אני, שבחיים לא התאמנתי... ששנאה ספורט ולא יכלה לחשוב על עצמי רצה... התביישה לרקוד בפומבי... הוא התחיל לאמן אותי... עשינו ספורט ביחד, הוא לימד אותי איך עושים כל מיני תרגילים, איך מרימים משקולות, כל מיני דברים שלא ידעתי על הגוף שלי...
מבחורה ביישנית מאוד ועם דימוי גוף נמוך, נהייתי הרבה יותר פתוחה, הפכתי ל"כוסית", התחלתי לאהוב את עצמי, אהבתי איך שנראיתי...
והספורט נהיה עוד תחום משותף שיש ביני ובינו... ושמרגש אותי ואותו...
אנחנו מתעמלים ביחד עד עצם היום הזה.
התחתנו, כרגע בלי ילדים, הוא למד תואר הייטקיסטי, שאין לו שום קשר לספורט, והתחיל לעבוד בהייטק...
אבל הוא לא אוהב את זה... הוא שונא ללכת לעבודה...
ועכשיו... הוא חושב לעשות הסבה ולהפוך את הספורט למקצוע שלו, להפוך להיות מאמן אישי.
בעלי מאוד מוכשר בתחום הזה, הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה, יש לו ניסיון מטורף וגישה טובה עם אנשים, ואני חושבת שהוא יצליח בזה.
אבל...........
אני מזה מקנאה.
כי ספורט זה היה התחביב שלו ושלי. הוא זה שגרם לי להתחיל עם זה. הוא זה שגרם לי לאהוב את זה.
הספורט, מבחינתי לפחות, זה משהו מאוד אינטימי, ביני לבינו...
ולא בא לי... שהוא יתחיל לאמן בחורות אחרות...
הוא אומר שבחורות יותר קל למצוא, כי הן הרבה יותר מודעות למראה שלהן... ויותר פתוחות לשינויים... יותר מקבלות "מרות" של מאמן...
הוא אומר שגרבים מאוד גאוותניים ולא תמיד הם פתוחים להקשיב או להתמיד...
ואני בנאדם מאוד קנאי... כלומר, אני סומכת עליו... אבל לא בא לי שהוא יהיה בסיטואציה, שמאוד אינטימית בעיניי עם אחרות...
קשה לי להסביר את זה לאנשים שלא מבינים...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לטייל, אז שהוא ילך לטייל עם בחורות אחרות...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לראות סרט, אז שהוא ילך לראות סרט עם בחורות אחרות...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לנגן, אז שהוא ילך לנגן עם בחורות אחרות...
ולמרות שזו פרנסה טובה...
קשה לי עם המחשבה הזו... שהוא יהיה עם אחרות...
כי זה ה"קטע" שלנו.....
אנחנו התחלנו לצאת כזוג מגיל 17.
כשהתחלנו לצאת, הייתי בחורה שמנמנה, והוא היה בחור חטוב.
לפני שהוא הכיר אותי, כל המהות של החיים שלו היו ספורט, זה היה התחביב העיקרי שלו. (הוא היה משתתף בתחרויות בין לאומיות וכאלה).
אחרי שהתחלנו לצאת הוא הפסיק להתעסק עם זה, וגם התחיל להשמין.
אחרי 3 שנים ביחד, הוא החליט שנמאס לו, שהוא לא אוהב את המראה שלו או את ההרגשה של העצלנות - וחזר להתעמל באופן רציני כמו שהיה רגיל בעבר.
באותה תקופה הוא סחף אותי עם כל ההתרגשות הזו של האימונים... אני, שבחיים לא התאמנתי... ששנאה ספורט ולא יכלה לחשוב על עצמי רצה... התביישה לרקוד בפומבי... הוא התחיל לאמן אותי... עשינו ספורט ביחד, הוא לימד אותי איך עושים כל מיני תרגילים, איך מרימים משקולות, כל מיני דברים שלא ידעתי על הגוף שלי...
מבחורה ביישנית מאוד ועם דימוי גוף נמוך, נהייתי הרבה יותר פתוחה, הפכתי ל"כוסית", התחלתי לאהוב את עצמי, אהבתי איך שנראיתי...
והספורט נהיה עוד תחום משותף שיש ביני ובינו... ושמרגש אותי ואותו...
אנחנו מתעמלים ביחד עד עצם היום הזה.
התחתנו, כרגע בלי ילדים, הוא למד תואר הייטקיסטי, שאין לו שום קשר לספורט, והתחיל לעבוד בהייטק...
אבל הוא לא אוהב את זה... הוא שונא ללכת לעבודה...
ועכשיו... הוא חושב לעשות הסבה ולהפוך את הספורט למקצוע שלו, להפוך להיות מאמן אישי.
בעלי מאוד מוכשר בתחום הזה, הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה, יש לו ניסיון מטורף וגישה טובה עם אנשים, ואני חושבת שהוא יצליח בזה.
אבל...........
אני מזה מקנאה.
כי ספורט זה היה התחביב שלו ושלי. הוא זה שגרם לי להתחיל עם זה. הוא זה שגרם לי לאהוב את זה.
הספורט, מבחינתי לפחות, זה משהו מאוד אינטימי, ביני לבינו...
ולא בא לי... שהוא יתחיל לאמן בחורות אחרות...
הוא אומר שבחורות יותר קל למצוא, כי הן הרבה יותר מודעות למראה שלהן... ויותר פתוחות לשינויים... יותר מקבלות "מרות" של מאמן...
הוא אומר שגרבים מאוד גאוותניים ולא תמיד הם פתוחים להקשיב או להתמיד...
ואני בנאדם מאוד קנאי... כלומר, אני סומכת עליו... אבל לא בא לי שהוא יהיה בסיטואציה, שמאוד אינטימית בעיניי עם אחרות...
קשה לי להסביר את זה לאנשים שלא מבינים...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לטייל, אז שהוא ילך לטייל עם בחורות אחרות...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לראות סרט, אז שהוא ילך לראות סרט עם בחורות אחרות...
זה כמו ש"הקטע" שלכם ביחד זה לנגן, אז שהוא ילך לנגן עם בחורות אחרות...
ולמרות שזו פרנסה טובה...
קשה לי עם המחשבה הזו... שהוא יהיה עם אחרות...
כי זה ה"קטע" שלנו.....