אימון אישי

yny90

New member
אימון אישי

לכל דבר היום יש אימון אישי האמת אין לי ניסיון אבל שמעתי שזה ממש עוזר אם לפתח עסק ואם להיתמודדות עם מינוסים ולזוגייות הייתי רוצה לדעת אם מישהוא עבר איזה שהוא אימון כל שהוא ולדעת אם זה באמת עזר לו להגיע ליעדים שהוא הציב לעצמו האמת שהביטחון העצמי שלי הוא ירוד ואני מחפס איך לחזק אותו אני מרגיש תקוע ולא מצליח לזוז שום דבר לא מצליח לי

magal101

New member
זה שטויות במיץ עגבניות-עשיתי את זה

אלו אנשים שלא למדו בחיים שלהם פסיכולוגיה ומתיימרים לטפל ולקחת סכומי עתק. יש להם איזה פילוסופיה של חשיבה חיובית וכל מיני משפטים מפוצצים, זה אולי יכול להלהיב כפגישה-שניים הראשונות אבל אחרי זה זה על הפנים. עדיף שתלמד להתמודד לבד או תקח פסיכולוג

לא בדיוק

הכול מתחיל מגישה חיובית והרבה דברים בעצם נסיון חיים ופרקטיקה ממשית לדעת איך להתמודד עם כל מיני דברים ומצבים שלא כולם יודעים מה לעשות בהם אם זה בזוגיות או בצבא או בחברה הישראלית בעבודה או בכל תחומי החיים גם בחו"ל למרות שהכי טוב שהבן אדם עצמו יידע איך להתמודד עם החיים בעזרת פסיכולוג לפעמים בפסיכולוגיה צריך לדעת גם להמנע מלקחת פסיכולוג או להעזר בו ולתת לגוף להתמודד בעצמו העיקר הבריאות יש עוד הרבה אבל אין לזה סוף החיים זה לא רק בית ספר אלא גם לדעת מה לעשות בהפסקות ? בריאות ואושר בהצלחה

למעלה