ללא כותרת
אתה לא יכול להשוות תרגול במים לנהיגה במגרש חניה. אם כבר אתה יכול להגיד שתרגול ללא זמנים שווה לנהיגה במגרש חניה. אין לי אנלוגיה טובה לתרגול במים ונהיגה. מן הסתם יש יתרונות לתרגול באלכוהול אמיתי, אבל גם לתרגול במים יש יתרונות, בעיקר מכיוון הכמות. מעבר לכך, היום כל בר שמכבד את עצמו מציג תפריט קוקטיילים משלו ודוחף את הברמנים להמליץ בעיקר על קוקטיילי הבית. אני לא מבין את הביג דיל מלהכיר את המראה של הקוקטייל, הרי אם מכינים הכל בכמויות מדודות אז כל אחד יכול להכין קוקטייל. זה לא שאנחנו מבשלים פה איזה ארוחת גורמה, ויש חשיבות למשך הצלייה או האפיה. ואחרי כל זה גם כל לקוח אוהב את הקוקטייל בצורה שונה, זה אוהב חזק, זה מתוק, וזה חמוץ, ככה שהמתכון משתנה מלקוח ללקוח ואיתו גם המראה של הקוקטייל. מה גם שכל החודש תרגול בקורס הוא הופך לשולי במשמרת הראשונה, וכל ברמן יסכים איתי שלא משנה כמה שהוא תרגל בקורס וכמה שהוא היה "חניך מצטיין" שום דבר לא משתווה למשמרת הראשונה תחת לחץ. מההבנה שלי עיקר המטרה בקורס זה להעביר רקע תיאורטי. הנה דוגמא למשהו ממש טרי, קרה לי במשמרת אתמול. הברמן שעבד איתי לא בוגר קורס, מה שלא הופך אותו לברמן פחות טוב, הוא מכין את כל הקוקטיילים ואנשים נהנים מהם ואפילו חוזרים בשבילו(לקוחות החמיאו לו לא פעם אחת). אתמול במקרה ישבה לנו על הבר מנהלת מחלקת האלכוהול של הדיוטי פרי והתחילה לשאול אותו כל מיני שאלות על ניואנסים בוודקה, מה שדיי תקע אותו והיה לו קשה לענות לה על כל השאלות, למזלו שמעתי את השיחה ועזרתי לו בלי שהיא שמה לב. זה בערך ההבדל היחיד בינו, ברמן ללא קורס, אליי, בוגר קורס.