אימון בבית במשקולות יד

תפוז9090

New member
אימון בבית במשקולות יד

שלום אני מעוניין להתחיל להתאמן קצת במשקולות- מאלה שקונים לבית ומתאמנים איתם, יש של קילו אחד עד עשרה אפילו אני חושב... רציתי לשאול האם ניתן לקבל הסברים עדיף בליווי תמונות או סרטונים על אופן ביצוע נכון של משקולות, על אילו איברים בגוף זה פועל, באיזה משקל מומלץ וראוי להתחיל כמה סטים ושל כמה בכל פעם וכו'... אני בגובה 185 ובן 30 אם זה עוזר(סובל קצת מכאבי גב אבל אנא תתייסו כאילו לא)... המטרה שלי היא פשוט לחזק את עצמי פיזית(בעיקר בידיים ובאופן כללי בחלק גוף עליון), אם יש פה עוד תרגילים מומלצים כמו שכיבות שמיכה וכו' אשמח לשמוע תודה רבה!

הר ניר29

New member
אני אשמח לסייע לך להבין איזה שריר

פועל בתרגילים שאתה רוצה לבצע. מעבר לכך, אני לא ממליץ לבנות תוכניות אימון דרך האינטרנט

תפוז9090

New member
תודה רבה

ומדוע לא? בשביל כמה תרגילים או ללמוד סטים מסויימים צריך ללכת לחדר כושר? אשמח לדעת למה....

הר ניר29

New member
מאחר

שפעילות גופנית היא בעבור אנשים ואנשים נוטים לא להגיב באופן זהה
בכדי להרכיב לך את התוכנית אימון הנכונה... צריך לשבת עם מדריך, שיבין מהן המטרות שלך אולי יבצע לך הערכת יכולת כזו או אחרת ומשם להמשיך. אתה לא חייב להיות מנוי לחדר כושר, אך בהחלט יכול להפגש עם אחד באופן חד פעמי או לחילופין למספר פגישות מצומצם. אם הדבר רחוק מהיגש ידך, אתה יכול תיד להתחיל לקרא וללמוד קצת רקע

למעלה