אימון בגיל יחסית מבוגר
שלום, אני בת 42, 1.58 מטר, 49 קילו (מבנה גוף רזה)
עד לאחרונה הפעילות הגופנית שלי התמצתה בטיול בוקר של שעה עם הכלבה והתרוצצות (יחסית אינטנסיבית) במקום העבודה.
החלטתי לעשות מהפך בחיי ולהתחיל לעשות ספורט באופן אינטנסיבי וסדיר.
הבעית:
1) אני חלשה בטירוף - ממש אין דברים כאלה. לא מסוגלת לדפוק שניצלים בפטיש. כשאני מרימה את התיק של הלפ טופ לשניה וחצי אז כבד לי. פשוט אין שרירים
2) לא יודעת לשחות. אין לי פחד מים, אני יכולה לצוף, לצלול ולהכניס ראש למים ואני גם יודעת להגיע מקצה לקצה בסגנונות שאפשר, עם הרבה דמיון לכנותם חזה וחתירה, אבל זה לא ממש שחיה
מזה 3 שבועות אני:
1) מתאמנת פעמיים בשבוע עם מאמן אישי צמוד בחדר כושר (לפני האימון אני רצה על המסלול בקצב של 8.5 קמ"ש למשך 20 דקות)
2) פעמיים בשבוע ריצה (כנ"ל) + פילאטיס בקבוצה
3) פעמיים בשבוע מנסה לשחות
בכוונתי לקחת מורה פרטי לשחיה
השאלות:
1) האם בגילי המתקדם אפשר בכלל ללמוד לשחות?
2) האם בגילי אפשר לבנות מסת שריר ולהתחזק?
3)האם אימוני חדר כושר פוגעים בגמישות הדרושה לשחיה?
תודה רבה
שלום, אני בת 42, 1.58 מטר, 49 קילו (מבנה גוף רזה)
עד לאחרונה הפעילות הגופנית שלי התמצתה בטיול בוקר של שעה עם הכלבה והתרוצצות (יחסית אינטנסיבית) במקום העבודה.
החלטתי לעשות מהפך בחיי ולהתחיל לעשות ספורט באופן אינטנסיבי וסדיר.
הבעית:
1) אני חלשה בטירוף - ממש אין דברים כאלה. לא מסוגלת לדפוק שניצלים בפטיש. כשאני מרימה את התיק של הלפ טופ לשניה וחצי אז כבד לי. פשוט אין שרירים
2) לא יודעת לשחות. אין לי פחד מים, אני יכולה לצוף, לצלול ולהכניס ראש למים ואני גם יודעת להגיע מקצה לקצה בסגנונות שאפשר, עם הרבה דמיון לכנותם חזה וחתירה, אבל זה לא ממש שחיה
מזה 3 שבועות אני:
1) מתאמנת פעמיים בשבוע עם מאמן אישי צמוד בחדר כושר (לפני האימון אני רצה על המסלול בקצב של 8.5 קמ"ש למשך 20 דקות)
2) פעמיים בשבוע ריצה (כנ"ל) + פילאטיס בקבוצה
3) פעמיים בשבוע מנסה לשחות
בכוונתי לקחת מורה פרטי לשחיה
השאלות:
1) האם בגילי המתקדם אפשר בכלל ללמוד לשחות?
2) האם בגילי אפשר לבנות מסת שריר ולהתחזק?
3)האם אימוני חדר כושר פוגעים בגמישות הדרושה לשחיה?
תודה רבה