אימון בוקר- מהם היתרונות??

arielii

New member
אימון בוקר- מהם היתרונות??

אני קם בבוקר ולאחר שעה בערך שבה אכלתי משהו קל ושתיתי נס קפה, אני עושה אימון של 50 דקות על אופני כושר במלוא המרץ. זאת לאחר שבמשך שנתיים עשיתי את האימונים תמיד בשעות אחר הצהריים. במהלך היום אני לא מרגיש רעב באותן מידות שהייתי מרגיש לפני שנכנסתי לאימוני בוקר (אני בשום פנים ואופן לא בדיאטה - אם אני רעב , אז אני אוכל אבל מקפיד על שומנים וכו'). האם יש הסבר לכך? קראתי שהאימון האידיאלי הוא בשעות הצהריים והערב. מהם היתרונות של אימוני בוקר? האם כך "מכניסים" את הגוף כבר בשלב מוקדם של היום לתהליך של הוצאת אנרגיה מוגברת?

Tami661

New member
האמת היא שהיתרונות של אימון הבוקר

ברורים לי מהתחושה האישית בעקבות הביצוע ולא בהתבסס על מחקרים כלשהם (אבל אני ברור שיש הסבר פיזיולוגי לתופעה). בנושא תחושת הרעב - אתה צודק לחלוטין, מכירה ומסכימה איתך. ימים שאני מתחילה אןתם באימון בוקר אירובי תחושת הרעב, לפחות עד שעות הצהריים, היא פחותה. הגוף מרגיש עירנות וחיוניות, פשוט כיף. בעניין מה שקראת אודות שעות האימון האידיאלי, זה נכון אבל משמעותי יותר לגבי ספורטאים/ מתאמנים שעוסקים בספורט למטרה הישגית או אחרת שאליה הם חותרים ולא כשהאימון נעשה לצורך השמירה על הכושר הגופני, הסיבולת הממוצעת וההנאה נטו.

למעלה