אימון בחיפה

גוץ1

New member
אימון בחיפה

שוב שלום לכולם האימון הקרוב יערך ביום ראשון הקרוב 27/8 בשעה 20:00 לצערי לא ניתן לערוך אימון ביום רביעי עקב החופש.... (לפחות אנשים מבלים) לכל החבר"ה שמגיעים- תרימו טלפון בבקשה למסלול ותודיעו נתראה ביום ראשון

גוץ1

New member
לא אחי

לא אחי - אני צריך לעבוד..... אבל למירוץ האחרון אני אגיע- מחזיק לכם אצבעות דרך אגב- מה פשר הכינוי?.....

גוץ1

New member
אימון בחיפה

האימון יתקיים ביום ראשון בשעה 20:00 כפי שנמסר בהודעה כמו כן- יצאה הודעת sms לכל הנהגים שרשומים במסלול נתראה במסלול

מסלול טוב אבל הקארטים

(4 פעימות) עלובים ויש הבדלי רמות משמעותיים בין כלי לכלי. רמת תחזוקת הכלים שואפת לאפס ולכן אין פייר פייט בין המתחרים. כמו כן מנהלי המירוצים על בסיס חדשי המשתנים ללא הרף הם חובבנים ברמה אטומית שאינם מבינים כלל במירוצי קארט ובמירוצים בכלל.

בנקלה

New member
ניסיםקיויתי

הקארטים (4 פעימות) הם קארטים מצויינים מתוצרת ms שמשתמשים בהם בהרבה מהמסלולים המקצועיים בארץ, דווקא לעומת חלק מהמסלולים האחרים בתחרויות הקארטים די שווים ואין איתם בעיות. המקום נחשב לבין המסלולים המקצועיים בארץ ואין מה לומר שהם לא מבינים בקארטינג. אל תלכלך על המסלול סתם.

גוץ1

New member
על מה אתה מדבר?

מי הם אותם מנהלי המירוצים על בסיס חודשי?- הצוות במסלול קבוע וותיק ואין שם את אותה תחלופת צוות עליה אתה מדבר. אולי במקרה נפלת פעם אחת על קארט לא הכי טוב- וזה קורה בכל מסלול- אין מה לעשות יש בלאי שמצריך טיפול יום יומי - אבל סתם לדבר..... אחד שלא יודע לרקוד- אומר שהרצפה עקומה!!!! למה שלא תגיע למסלול - ותלמד אותנו קצת על מירוצים פעם אחת - ככה כולנו נצא נשכרים.....

asparagos

New member
אפשר להצטרף לאימון?

אני לא חבר בליגה כלשהי (לא על 4 גלגלים בכל אופן), אבל חובב ספורו מוטורי בכלל ואני ממש צריך את האימון הזה... (ראו הודעת "הרצון לנקמה")

למעלה