אימון בחיפה

גוץ1

New member
אימון בחיפה

יום רביעי הבא -6/9 בשעה 18:00 יערך אימון בחיפה. אם יש חבר"ה שרוצים להגיע ולא מסתדר להם בגלל לימודים- תרימו טלפון בתחילת השבוע ונבדוק אפשרות חלופית. מעכשיו - האימונים יערכו בשעות הערב המוקדמות - והמסלול יעמוד לרשות הקבוצה בלבד . לכל התלמידים שביננו- שנת לימודים מוצלחת וקלה.

גוץ1

New member
עדכון שעת אימון

האימון יערך בשעה 19:00 ולא כפי שנרשם בהודעה הקודמת!!! המסלול יהיה סגור עבור הקבוצה למשך שעתיים. נא לא לאחר- ע"מ שנוכל להתחיל בזמן ולסיים עד 21:00 . תודה ונתראה במסלול

Tamir Hemo

New member
אפשר לצטרף לאימון?

אפשר לצטרף לאימון? אני נהג ליגה בליגת חיפה

../images/Emo3.gifשאלה

שמתי לב שכולכם ממש יותר מבוגרים ממני פה (אני בן 11) ואני מתכוון להצטרף לליגה (יש לי רישיון), והשאלה שלי אם אני יכול להצטרף לקבוצת אימון, למרות הגיל... ואם תוכלו לעזור לי כנהג מתחיל, ואם זה בסדר שאני יהיה איתכם... וזה לא יפריע לכם יותר מדי... טל.

גוץ1

New member
תשובה

קודם כל- אין שום בעיה עם הגיל, ואתה תראה שאתה לא תהיה הכי צעיר באימון- יש עוד כמה ילדים בערך בגיל שלך. דבר שני- הקבוצה הזאת זה בדיוק מה שאתה צריך - במיוחד אם עוד לא השתתפת במירוצים. לגבי העזרה- זאת בדיוק הסיבה שיש קבוצות אימון - יש כמה סוגים ויש כמה אפשרויות - תגיע ביום רביעי בערב נראה מה הרמה שלך ונראה איך אנחנו הופכים אותך לנהג מירוצים אמיתי. רק עוד דבר אחד- תדאג להשאיר מספר טלפון או כאן או במסלול -אתה יכול גם להתקשר אליי 0544577946

Vadim888

New member
גולן ,

אהלן, שלחתי לך את הטלפון בה"פ.
ודים ,

למעלה