אימון בלילה

La Femina

New member
אימון בלילה

סיימתם אימון התנגדות ב 12:00 בלילה ... מה אתם אוכלים ?

La Femina

New member
בגלל השעה ...

ולמה הכותרת שלך גורמת לי להרגיש לא בנוח ???

הר ניר29

New member
?

למה להרגיש לא בנוח? התמונה של התזונה שלך צריכה להיות רחבה יותר, כלומר בהיבט של שגרת היום השלם, ולא בהכרח ספציפית לשעה 00:00. תזכרי שעומס האימון משפיע על צריכת המזון, וכמה זמן עובר מרגע הארוחה עד לשינה. מעבר לכך, אם יש רגישויות או אינוחות ספציפית לצריכת מזון בשעה מסויימת, עליייך להתייעץ עם גורם מוסמך.

johnniewalker20

New member
מלבד האטה מסויימת בקצב חילוף החומרים

שום דבר קסום לא קורה ב00:00. כמו ש"הר ניב29" הזכיר, את צריכה להתייחס בעיקר לרגישויות למזונות ספציפיים, זה הכל.

La Femina

New member
לא ידוע לי על רגישות כלשהי

אבל אני לא רעבה כשאני חוזרת מאימון בלילה .. זה לא אירובי אינטנסיבי או משהו כזה. חימום חצי שעה + אימון התנגדות של עוד 45 דקות בערך. אני מסוגלת ללכת לישון בלי לאכול , אין לי בעיה אבל אני יודעת שאני דופקת ככה את העבודה ....

La Femina

New member
כי כל הזמן מדברים על תזונה אחרי אימון משקולות

ואני כבר לגמרי מבולבלת מזה ... קשה לי לאכול מאוחר .. זה מרגיש לי כבד אני מעדיפה ללכת לישון בלי לאכול כלום

הר ניר29

New member
אני בד"כ מדבר על

לנחות על הירח בעוד שבועיים שלושה...
אז מה אם מדברים? כמו כשנאמר, התמונה הכללית יותר חשובה. כפי שנאמר לך,

סליחה../images/Emo70.gif

דבר קסום לא קורה בחצות
להזכירך, מתי לאחרונה קראת את סינדרלה
המון דברים קוראים סביב שעה זו. כנראה שבשעה זו אתה לוגם מהמשקה של הניק שלך. ברצינות, מדוע להתאמן עד לשעה מאוחרת כזו? מה עם שינה ? רכיב מאוד חשוב בכל תוכנית אימון הנו התאוששות, וזה כולל שינה רצופה בלילה.

La Femina

New member
היום שלי מסתיים בעשר ...

כן כן אין לי חיים .. מה אני אעשה אני עושה ג'אנג'לין בין כמה דברים בבת אחת ואין לי הרבה זמן פנוי אז אני דוחפת אימונים מאוחר .. לפעמים אין ברירה אני יכולה ללכת הביתה לישון ( בעיקר בימים קרים וגשומים) אבל אני אחר כך שונאת את עצמי שלא עמדתי במטרה... סתם באסה ! אני ישנה רצוף בלילה , בלי בעיות .. אבל שעת השינה שלי משתנה כמובן בהתאם. נדיר (מאוד!!) שאני ישנה פחות מ 6 שעות.

oridoron77

New member
אני הייתי הופך את הסדר

הולך לישון מוקדם וקם להתאמן מוקדם. אורי

La Femina

New member
חשבתי על זה

אבל זה לא ריאלי בשבילי כי זה לא מסתדר עם השעות פתיחה של החדר כושר והשעה שאני צריכה להיות בעבודה בבוקר ( כולל התארגנות + נסיעה בפקקי ישראל )

La Femina

New member
חשבתי על זה

אבל זה לא ריאלי בשבילי כי זה לא מסתדר עם השעות פתיחה של החדר כושר והשעה שאני צריכה להיות בעבודה בבוקר ( כולל התארגנות + נסיעה בפקקי ישראל )

למעלה