אימון ברטט-

nofaritrit

New member
אימון ברטט-

אני מתאמנת בהומלס פלייס וגיליתי שם את המכשיר power plate. למעשה יש שם שלושה מכשירים ואף אחד כמעט לא משתמש בהם. ניסתי כמה תרגילים והתחושה מאוד טובה בגוף, גם לאחר האימון עליהם. חפשתי קצת באינטרנט על המכשיר ואני אל ממש מצליחה להבין אם הוא אכן כזה טוב. יש הרבה מאמרים בשבחו אבל בעיקר אצל אלו שמשווקים אותו, פחות נתקלתי בתגובות של אנשים שממש עובדים עליו באופן קבוע. ראיתי גם חוות דעת אחת קצת מלחיצה , נדמה לי שעשיתי חיפוש בפורום הזה..(משהו על זעזוע מוח)ועל זה שאין מספיק מחקרים. בינתיים, התחושה מעולה, זה ממש משפר את מצב הרוח ומרגיש מעולה בגוף. מאחר ואני לא ממש משתגעת על אימוני כוח ומעדיפה אימוני יוגה , ריקודי בטן ואירובי, חשבתי שהוא יכול מאוד להתאים לשלב בתוכנית שלי. אשמח מאוד לשמוע מניסיונכם בשטח, אם יש כל כך הרבה חוות דעת נפלאות על המכשיר , איך זה שהוא נשאר מיותם בחדר כושר, האם לא משווקים אותן נכון או שאולי הוא לא יעיל? תודה לכל המגיבים וחג שמח.

power plate

המכשיר הזה הגיע להולמס פלייס לפני כשש שנים ואז המנויים היו צריכים להירשם לאימון בנפרד למכשיר והיה לו ביקוש גדול. לאט לאט דעך הביקוש, לא יודעת על אנשים שממש הרגישו שינוי אבל אני חושבת שאנשים מעדיפים את האימון המסורתי של משקולות, או לחילופין פילאטיס, יוגה, עיצוב וכדומה...אבל אם זה מרגיש לך טוב לכי על זה....

nofaritrit

New member
תודה , בינתיים זה מרגיש לי ממש מצוייין../images/Emo13.gif

אפ אלך על זה באופן רציני וממושך אשמח לדווח לכם..

oridoron77

New member
נחמד, לרוב לא יותר

אני לא מוצא אישית משהו שמייחד את האביזר הזה מאשר אביזרים אחרים מתחום הפילאטיס והיוגה (פיתות, בוסו וכו'). אני מניח שאני לא היחיד, עקב כך הפופולריות של המכשיר הזה די ירדה. בנוסף יש לזכור שכל הטענות לשריפת קלוריות מוגברת אולי נכונה, אבל ברמה מתונה בלבד (בהשוואה לתרגיל שיעשה על משטח יציב). אם את נהנית מזה, תמשיכי בכיף (זה לא איזה פלופ של ערוץ הקניות). רק תיקחי את היתרונות שלו בפרופרוציות. אורי

למעלה