אימון בשבילי?

דספ

New member
אימון בשבילי?

אני לא ינסה לייפה את הדברים אני בן 25, מעולם לא הייתי בקשר עם בחורה ואפילו חברים (כאלו שמדברים איתם אחרי עבודה וכו..) אין לי.. מותר לי גם להסיק שאם מישהו שאני מכיר היה קורא את ההודעה הזו, קרוב לוודאי שלא היה משער שזה יכול להיות אני. מובן שתמיד רציתי קשר, אבל בעיות חוסר בטחון/ביישנות די חסמו אותי.. אני במין מעגל קסמים כזה עקב חוסר הנסיון כבר שנים. למדתי בדרך הקשה מהי בדידות באמת, אפשר לומר שילדות.. לא הייתה לי, אני לא נהיה צעיר יותר, אני כבר לא מחפש אידיאלים וכבר לא תמים.. אני לא מחכה לנסיכה שתציל אותי יותר. עכשיו שקצת שפכתי.. , חזרה לנושא, אימון זה משהו שיכול לעזור למישהו כמוני?

בהחלט כן..

אם אתה מוכן לעבוד.. לתעמת עם המעצורים ולקפוץ לתוך תהליך מבלי לחשב לאן הוא הולך.. רק לסמוך על עצמך ועל התהליך.. אם אתה מוכן לעבוד.. אימון בהחלט יהיה יעיל עבורך.. באימון תוכל לזהות את המעצורים והחסימות ולמצוא דרך לפוגג אותם או לפחות למנוע מהם מלעצור אותך.. בחר לך מאמן או מאמנת שתתאים לך וקדימה לדרך.. בהצלחה אור ואהבה אריאל

../images/Emo140.gifהיי דספ ברוך הבא

לפעמים ההבנה האם אימון מתאים או לא, עולה תוך כדי תהליך, ואומר לך את דעתי בנושא- מעדיפה להחמיר ולא להקל, מעדיפה להפנות מתאמן פוטנציאלי לסיוע מקצועי נוסף ולראות אותו שוב אצלי לאחר זמן מה, מאשר להתחיל בהרגשה שאולי זו טעות עבורו. מרגישה מתוך הדברים שכתבת שיש לך הרבה נושאים לפתוח ולדבר עליהם- בפני עצמך ובפני מישהו אחר. אני מאמינה באימון שיש בו גם שיתוף רב של רגשות, של פתיחת נושאים "כבדים" יותר, כאשר יש מאמן עם הכשרה מקצועית לכך. ואני גם מאמינה גדולה של ליווי פסיכולוגי טוב. אני חושבת שאם יש לך הרגשה של הרבה דברים שמעמיסים, שמכבידים, הרבה לשפוך מהלב- כדאי לשקול פניה לליווי פסיכולוגי. (לפעמים מגיע מתאמן ואומר שהוא מודע לכל החבילות שלו, ושהוא עייף/לא מעוניין בשום דבר אחר מלבד אימון, ואז מתחילים ולאחר מספר פגישות המאמן יכול לראות האם אכן אפשר להמשיך ולאמן את אותו אדם או שכדאילסיים את התהליך ולהמליץ בכל זאת על פניה לאיש מקצוע אחר). מה מרגיש נכון מבחינתך? ציינת ילדות שלא הייתה לך, האם יש לך צורך ורצון לפתוח את הנושא עם עצמך ועם איש מקצוע? אני רוצה לומר לך שלא משנה מה גילך, הנפשי והכרונולוגי, אהבת אמת לא יודעת גיל לכן יכולה להגיע בכל רגע נתון. אתה מוזמן לחזור ולשתף, ולומר את דעתך, דבי.

דספ

New member
הי דבי

דווקא כן הייתי בטיפול פסיכולוגי זמן מה.. אבל לא הרגשתי שום אפקטיביות בטיפול, פשוט דיברתי ודיברתי ולא היה שום דבר לקחת לעצמי ואפשר להגיד שזה הרגיש כמו טחינת מים בסוף.. כמעט כמו לדבר לעצמך בסוף היום. אמנם זה היה לא מזמן, ופעם ראשונה שאני בכלל פונה לגורם "מקצועי" ומנסה להתנגח בבועה הזאת שאני חי בה, אבל לא הרגשתי שאני ימצא פיתרון או אפילו נחמה קטנה שם. ברור שיש לי בעיות עם עצמי, אני מאוד ביקורתי. ראיתי פה הודעה (לא זוכר את שם הכותב) שאמרה לשאול את עצמי, למה אין לי חברה? .. אני מצליח לחשוב על אין-ספור תשובות לשאלה הזאת. לגבי המטענים על הילדות וכו.. כן יש לי בראש מין אידיאל או, "מהי ילדות נורמאלית", ואפשר להגיד שאני לא חוויתי ילדות יפה, כשאני שומע אנשים שמדברים על כמה היו נותנים כדי לחזור לילדות, יש בי קנאה.. כי בשבילי זה ממש לא ככה. אני לא בטוח לאן אני הולך, לבנתיים אני במקום מאוד אסרטיבי בחיים ואינ מנסה לירות לכל הכיוונים.. השאלה שלי היא, כמה קואצ'ר יכול לעזור למישהו חסר נסיון ומלא פחדים כמוני, לפעמים אני מרגיש שצריך מאמץ כמעט לא אנושי כדי להוציא אותי מהמצב הזה.

עכשיו התמונה מעט יותר מובנת לי,

לגבי אימון- יכול בהחלט לעזור לך בעניין מציאת הכיוון. אתה מציין כי אתה "יורה לכל הכיוונים" והאימון בהחלט יוכל לעזור לך לעבור ממצב בו אתה רואה המון אפשרויות והרבה ניסיונות, למצב בו התמונה יותר ברורה לך, ובתוכה הרצונות והצעדים בהם תנקוט. גם בעניין הביקורת העצמית תוכל להגיע למקום טוב יותר, תוכל לשאול מאמנים שונים, גם כאן מהן שיטות העבודה ולבדוק מה מתאים לך. אני עובדת בשיטת מחשבה יוצרת מציאות ו-EFT. בעניין הזוגיות- זה נכון, כמו שציינת אפשר בטח להעלות כמה סיבות, אך ייתכן שאם אתה מרבה לבקר את עצמך אולי יהייה טוב יותר להסתכל קדימה, על הכוחות שיש בך, על התחזקות ולהוריד לעת עתה את המיקוד מהדברים המעכבים. אתה מוזמן להגיב ולשתף, דבי.

דספ

New member
תודה על המילים

הי דבי, קודם כל אני רוצה להודות לך על התגובות שלך, הם קצת עודדו אותי. כנראה שאני ינסה גם את "הכיוון" הזה,, ובשביל זה צריך לבחור.. אבל קצת מרתיע אותי שיש הרבה קואצ'רים שמתמחים בכל מיני תחומים, לי קשה להאמין שיש למישהו ניסיון עם מקרים כמו שלי. הבנתי גם שהתחום הזה הוא די פרוץ.. וקשה לדעת מי עבר הכשרה או רכש ניסיון בתחום.. יש איזושהי רשימה איפושהו? הסמכות?.. בכלל יש סוג מסויים של קואצ'רים שאמורים להתאים לי? אני פשוט לא רוצה לפנות למישהו רנדומלי ולהיכנס למצב של אכזבה/מבוכה..

בחירת מאמן

זה נכון שיש כיום לא מעט מאמנים, חלקם יתאימו לך יותר וחלקם פחות. בסופו של דבר מה שקובע הוא לא תעודה או הסמכה, אלא בעיקר היכולת של המאמן ליצור איתך קשר טוב ואפקטיבי. ואיך תדע עם מי יהיה לך קשר טוב? - הדרך שאני נקטתי בה כשאני חיפשתי מאמן היתה לקבוע פגישת הכרות (לרוב פגישות הכרות אינן בתשלום), ובדקתי איך יצאתי מהפגישה - האם הרגשתי "כימיה" עם המאמן, עד כמה התרשמתי ממנו/ממנה? האם יצאתי מהפגישה עם תחושה אופטימית? אתה מוזמן לנסות...

daveez8

New member
אתה תהנה ממאמן טוב

שלום קראתי את שכתבת התנסחת יפה וממה שכתבת עולה כי אתה תקוע בחוסר זוגיות אימון אישי יסייע לך להתמקד לא עוזר כלל לירות לכל הכיוונים אתה עדיין צעיר ואין לך מה להילחץ הלחץ לא יתרום כלום מלבד כעסים על עצמך זוגיות +העלאת בטחון עצמי יכולים די מהר לסייע לך אתה זקוק למאמן טוב שיוביל אותך עם תוכנית ברורה להצלחה של חייך בהצלחה - ותרוויח אותה ביושר והרבה מאמצים אני מאמן צעיר בן 34 במצב די דומה שלך דוד 0508689182

למעלה