אימון גור חתולים

little junebug

New member
אימון גור חתולים

היי :) אני חדשה בקומונה! אימצתי השבוע גור ג'ינג'י קטן בן חודש בערך (אמרו לי שהוא בן 8 שבועות אבל הוא נראה קטן מדיי לדעתי-מה דעתכם?).
הוא למד להשתמש בארגז החול אבל עדיין עושה קקי מחוץ לקופסה בכל מיני מקומות בבית. אין לנו עוד בעלי חיים ונראה לי שהוא פשוט לא מבין עדין שזה המקום לצרכים שלו. הוא גם לא מכסה אחרי שהוא מסיים ולא מנקה את עצמו. איך מלמדים גור קטן להתנהג כמו חתול??

Yukita

Active member
מנהל
לי החמוד נראה צעיר יותר במידה ניכרת

אבל נסו לצלם באור יום כשהוא עומד, קצת פחות מעוך על משהו

&nbsp
נראה שהוא דווקא מתקדם יפה עם ארגז החול. אם הוא צעיר כמו שנראה לי - ההתקדמות שלו מצוינת. אחד הדברים שצריך לזכור הוא שלא קופצים ממצב של יונק חסר אונים למצב של בוגר עצמאי בבת אחת, יש תהליך.
&nbsp
בשלב זה, הוא נראה לי צעיר מכדי להיות מסוגל "להחזיק" צרכים כשהוא רחוק מדי מארגז החול, ולכן רצוי כרגע לא לשחרר בכל הבית אלא לדאוג שלא יהיה רחוק מהארגז יותר ממה שהוא מסוגל לשלוט בצרכיו. בשלבים המוקדמים אכן נוטים פחות לכסות, לחפור בצורה מסודרת, וגם לעתים קרובות עדיין לא מתנקים כראוי. סבלנות. עם הנקיון אפשר לעזור, לקחת מטלית נקייה ורכה, להרטיב קלות ולהיביר עם האצבע במטלית, כמו אמא מלקקת. הליקוקים של האם הם מה שמנקה גורים צעירים בתחילה וגם מה שמושך אותם לנקות את עצמם.

למעלה