אימון וירטואלי

אימון וירטואלי

אחת מהמטרות שלי הוא להתחיל לאמן באינטרנט. אשמח לשיתופים של מאמנים על סמך נסיונם האישי. יתרונות? חסרונות? שימוש במצלמה? סקייפ? העברת חומר כתוב מראש, תוך כדי האימון? אפקטיביות? כל אינפורמציה תתקבל ב
מראש.

tlingit

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif ../images/Emo13.gif

עד שיענו לך מאמנים שהתנסו באימון וירטואלי באופן אישי, תוכלי לקרא
: אם אינני טועה, היו מספר התייחסויות לנושא באחד מגליונות Coachletter כמחשבה שלי, לא מנסיון, נראה לי שבאימון וירטואלי צריך לערב טכנולוגיה (מצלמה) רק אם המתאמנים באמת יכולים להתמודד איתה בנוחות חוץ מזה, סתם כשאלה, האם המצלמה היא צורך שלך? האם היא נועדה בעצם לדמות אימון פנים אל פנים? אם כן, אולי יש פה נקודת אי נוחות שכדאי להתייחס אליה, מפני שכשאני שומעת אימון וירטואלי אני חושבת על אמצעים קצת יותר בסיסיים כמו אימייל, צ'אט (מיידיות), רשימת משימות משותפת שהמאמן והמתאמן מתייחסים אליה, בלוג (פרטי, כלומר שרק המתאמן והמאמן יכולים לראות) וכן הלאה

מצלמה כצורך שלי

אחת מהעוצמות שלי כאדם, ומאמנת אני מזהה בתקשורת עם אנשים (חיות ממש מחוץ לתחום) מאד חשוב לי להסתכל בעינים, לזהות את שפת הגוף, להרגיש את האדם על פי שפת הגוף שלו מלבד המלל. לכן אני בודקת ומתיעצת על הטכניקה הכי אפקטיבית מנסיון חברי הפורום. לי הרבה פחות אפקטיבי צאטים, מיילים בשל הדסלקטיות שלי. אני קוראת את ה coachletter בעיון, אבל מלבד זרקור על האופציה, לא מצאתי חומר שיכול לקדם אותי למעשיות בעשייה.
להתיחסות, ולאיחולי ההצלחה.

אכן, לראות את האדם מולך

מספק הרבה מאוד רמזים. אני מוצאת שאת אותם רמזים ניתן לשמוע בקולו ולראות באופן הכתיבה וההתנסחות שלו. אם את מעדיפה להניח הצידה את האפשרות של תכתובת, אז טלפון או תקשורת קולית באינטרנט הן אופציה טובה. אני מאמנת באופן קבוע בטלפון - זו אופציה מצויינת ופשוט כדאי לתרגל אותה ולהתנסות בה. מצלמה גורמת מבוכה לאנשים רבים והיא גם קושרת אותך למחשב. בברכה,

הצעה מעשית

אני מזמינה אותך לשיחת אימון טלפונית ללא תשלום ובלי שום כוונה ליצור התקשרות אימון קבועה, רק בשביל החוויה, כדי שתוכלי לבדוק איך זה בשבילך. אם תרצי, מסר פרטי. בברכה,

שלום עידית,

יש כמה מאמרים שלי ב-coachletter על אימון וירטואלי, ומעבר לזה אני מנהלת תוכנית אימון וירטואלית באינטרנט ומאמנת וירטואלית. בעיניי אימון וירטואלי מאוד יעיל, גם התנסיתי בו כמתאמנת במשך תקופה ארוכה וגם כמאמנת. למרות זאת אני מעדיפה לא לעשות אימון וירטואלי טהור, אלא לשלב בו גם פגישות פנים אל פנים מידי פעם. ממליצה לך לנסות, זה תחום מקסים.

למעלה