אימון חוויתי

Tammie

New member
אימון חוויתי

שלום לכולן! בשיחה עם אמאלה3 חשבנו שיכול להיות נחמד לארגן אימון לבנות הפורום. אנחנו מעוניינות לעשות את האימון בחול המועד. רצינו קודם לדעת האם יש היענות. אנחנו צריכות בערך 20 בנות כדי לכסות את העלות של האולם. מדובר באימון של שעה וחצי כאשר נהייה המאמנות אחת של השנייה. מי רוצה להצטרף?

אני בפנים

כמובן שצריך הודעה ממש מוקדמת מראש באיזה יום ובאילו שעות, ואיפה. אני חושבת ש-20 בנות זאת קצת היסחפות, הלוואי ויהיו 20, אבל אם יהיו 10 זה גם יכול להיות נחמד. אם תהיה היענות של גולשים להגיע למפגש, אני יכולה לנסות לארגן דברים דרך תפוז, למשל שכירת האולם, או מתנות או תכנית כלשהי.

orelushg

New member
i'm in :)

ווואי אני ממש רוצה לבוא... אבל יש בעיה אחת - כל הפסח אנחנו - כל המשפחה בצפון במלון... אז כמה שיותר מהר תעדכנו איפה עושים ת'אימון ולפי זה אני אראה אם אני יכולה לבוא ואיך. וואי זה נראלי יהיה ממש מגניב וכיפי :) תמי- סחתיין על הרעיון...

Xx ofek xX

New member
אני רוצה../images/Emo13.gif

אבל אני ממש גרועה
תתמודדו איתי?

orelushg

New member
הי אופק על כמה שאני יותר גרועה ממך??? חחח....

אבל על בטוח נשרוד... חחח... וואי נאי מתה כבר לפגוש ת'אנשים מהפורום הזה
יהיה כיף!!!!!

לא, יהיו מבחני קבלה

עלייך להכין תרגילים על ארבעת המכשירים, ברמה של דרגה ג'. אנחנו נשפוט את התרגילים, ונקבל רק מי שיהיה לה ציון קרב-רב של 60.0 ומעלה! בהצלחה

orelushg

New member
וואי נועה מזל שאמרת כבר לקחתי את זה קשה...

חחח... סתתםם...

אמא לה3

New member
הנבחרת שלנו מונה כעת

6 מתעמלות... תמי אמא'לה 3 נועה חורש אוראלוש נעממהה אופק קדימה בנות, הצטרפו אלינו.....

orelushg

New member
עכשיו כבר 7 בנות - נטע הצטרפה :)

אבל כרמית, נועה, מי שמארגן ת'אימון - איפה הוא יהיה? אני מקווה שבאולם עם ציוד טוב :) חחח...

למעלה