אימון טריינר לימי החורף - מחפש וידאו לאימון

• פותח הנושא lolob
  • פורסם בתאריך

lolob

New member
אימון טריינר לימי החורף - מחפש וידאו לאימון

צריך המלצה לוידאו\DVD עם שעל המסך יש הכוונה לאחוזי דופק וקדנס
לאימון אפקטבי ומעניין.

ariasdo

New member
אם לא תקבל תכנית אימון כבקשתך- כך כבררת מחדל מה שאני עושה..

פעמים ביום כבר במשך חודש - בוקר לפני העבודה , ובערב לפני השינה .
היום חוץ מעבודה לפרנסתי - אין לי משהו יותר טוב לעשות שאשר לרכב על הטריינר בתקופת החורף .
חבל שאני לא יכול לאגור את האנרגיה המבוזבזת .

תכנית האימון שלי

רוכב מול הטלויזיה בוחר תכנית שמענינת אותי ומסיח את הדעת מהאימון .
היום אני כבר מושך 45 דקות על הספק ממוצע בערך כ 220 וואט רוכב על יחס העברה קבוע 53/15 סל"ד קבוע 60 בדקה , והתנגדות המדמה בערך שיפוע 3%-4% .
( את הנתונים הנ"ל אני בודק השוואתית פעם ב 10 ימים בטריינר של חבר שיש בו תצוגת וואטים וכו' )

כל שבוע אני עולה ב 5 דקות ומגדיל קצת את ההתנגדות עד שהגיע לשעה פעמים ביום .

התכנון הוא בעוד 4 חודשים אני מקווה לחזור לשיא הכושר שהיה לי באמצע 2013 ל 270 וואט לשעה ולמשקל של 75 ק"ג .
( זה 8 ק"ג פחות מהיום אני אוריד את המשקל ללא שינוי הרגלי האכילה רק תוספת של כ 8 שעות שבועיות על הטריינר .

היום עדיין אני משתמש בטריינר מגנטי ישן יחסית ( הילדים שלי קנו לי מתנה לחנוכה , מח"ול דרך האינטרנט טריינר נוסף אלקטרו מגנט - ביתיים זה אצל הבן שלי שגר באריאל ) .

אריה סדובניק

sinamois

New member
שעתיים ביום על הטריינר? כבוד!

אני אחרי שעה צריך יום להפסקה מנטאלית...

ariasdo

New member
להעלאת המודעות להפקת אנרגיה ממקורות מתחדשים "הגנרטור האנוש"

לפני כמה שנים בת"א הגנרטור האנושי והבמה החשמלית- מדליקים כל אירוע בירוק .

"הגנרטור האנושי" הוא תחנת כח נייחת לייצור חשמל נקי באמצעות דיווש אופניים. באמצעותה יצור אנרגיה נקייה ומתחדשת, לספק חשמל למתחמים המנותקים מרשת החשמל ולספק הנאה ספורטיבית וסביבתית למשתתפים .

הבעיה עלות המחיר - בררתי מתקן עולה 8000 ₪ וגם בחברה שמייצרת אותו יש כמות מוגבלת שניתנת להשכרה בעיקר עבור אירועים ירוקים .

הצעתי להם סטארטאפ - שיבנו אוגר אנרגיה קטן שיהיה ניתן לחבר לכל טריינר בבית או במכון במחיר זול לכל נפש .

מצורף לינק לחברה ולאירוע הירוק בת"א
http://www.goodenergy.org.il/פרויקטים/מתקן-דיווש-להפקת-חשמל

ליק לגנרטור האנושי .
http://www.goodenergy.org.il/LinkClick.aspx?fileticket=8fXMWX4ldFk=&tabid=901&language=he-IL

אריה סדובניק

ItsikH

Member
לפי האגדות, בנהריה הנצורה במלחמת העצמאות, הופעל גנרטור
בחדר המיון על ידי טריינרים מאולתרים.

למעלה