אימון כבדרך אגב

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
אימון כבדרך אגב

טוב, בגלל שאין לי כוח לקום ולהתאמן בבית וצריך, אני מחפשת הרגלים קטנים שאפשר לשנות כדי להתאמן קצת. למשל, כדי לשפר את הגמישות ברגליים ואת שיווי המשקל אני לפעמים מכבה אורות בבית עם הרגל לפני השינה (זה לא תופס לי את השריר, נראהלי שבזכות ההיפרמוביליות או משהו) חוצמזה, עד כה ניסיתי שכשאני מתכופפת להתכופף על רגל אחת (השניה מקופלת) מתוך מחשבה שזה דומה לאקדח - או איך שלא קראו לתרגיל הכושר הזה - ובטח יחזק את הברך וישפר שיווי משקל. אמרו לי היום שזה מסוכן לברך אז לא. למישהו יש רעיון לשילוב כזה של התרגילים ביום יום שיחזק קצת את שרירי הבטן? או משהו כזה שיעזור להצליח קדה ג'י הינס בלי להשעין את הברך על המרפק. או כל תרגיל אחר שמשתלב ביום-יום..

ailag

New member
תוספת מהיום

אימון במשקולת - אפשר להחזיק ביד אחת ובשניה לעשות מה שמעסיק אותי כרגע. עכשיו צריך משקולת, ותרגילים חוץ מ"יד ישרה למטה, לכופף אותה, ליישר".

לא ממש יעזור לך, אבל

אני לפעמים אוהבת לעשות גמישות מול טלוויזיה או כשאני קוראת ספר. עמידות ידיים על קיר זה דבר שאני מאוד נהנית ממנו, אבל בדירה הנוכחית אין לזה מקום. (זה ממש לא בדרך אגב
אבל אני אוהבת). האמת שאני לא עושה הרבה ספורט כבדרך אגב. רק העובדה שאני רוכבת על אופניים לכל מקום שאני צריכה להגיע אליו מתאימה להגדרה, ומבחינתי זה בדרך אגב כי רכיבה לשם הרכיבה אני לא מסוגלת... אבל רכיבה כדי להגיע למטרה זה לא מרגיש ספורט באמת

PureTemptation

New member
אמממ אז ככה..../images/Emo3.gif

חברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה באיזו תוכנית בטלויזיה לא מזמן (בטח בתוכניות לעקרות בית משועממות...
) שנגיד בזמן שאת מחכה לאוכל שיתחמם במיקרו או משהו כזה, את יכולה לעשות שכיבות שמיכה בעמידה - הידיים על השיש או השולחן ואת עומדת באלכסון לשולחן. טוב קשה לתאר את זה ככה, אבל בערך..:p בעיקרון זה דיי משעשע, וזה נחמד. בקשר לגמישות, השיטה שלך נחמדה כאשר המפסק לאור ליד המיטה, המפסק שלי בכלל בקצה השני של החדר..
ואני אחושב על עוד כמה דברים..:) ועכשיו לתלונות: התחלתי לעבוד, והעבודה תופסת לי יום אימונים אחד בשבוע, כאשר יש לי רק שניים! זה כזה מעצבן!!! עכשיו אני צריכה למצוא פתרונות חלופיים, מה שאומר הרבה ריצות...
באסה לי.

ailag

New member
ליד המיטה?

המפסק על הקיר, כשהולכים לישון סוגרים את כולם.. בהנחה שהם לא גבוהים מדי (אצלי הם לא. והם גם גדולים ומגושמים שמספיקה מכה כדי לכבות את האור) אויש, תבריזי מהעבודה!
ושכיבות סמיכה כאלה זה באמת רעיון נחמד. תמיד הרגשתי שמול כסא או משהו הן לא מספיק טובות אבל בטח לא ניסיתי מספיק.

PureTemptation

New member
נו המפסק בכניסה לחדר,

המיטה בקצה השני..:p הכפיפות האלה עובדות אבל צריך לתפוס את הזוית הנכונה בה את מרגישה שאכן כל משקל הגוף שלך מתחלק בין האצבעות ברגליים לבין הידיים, ואז מרגישה שאת באמת מאמצת את השרירים. מה תבריזי, אני צריכה כסף, ועד שסוף סוף מצאתי עבודה שלא דורשת מאמץ מיותר שהיא לשלושה ימים בלבד בשבוע ואני מרוויחה אחלה, אני אוותר על זה? זובי!

למעלה