אימון כושר ואימון טכני-שתי ציפורים?

eladי

New member
אימון כושר ואימון טכני-שתי ציפורים?

עד היום נהגתי לאחד את אימוני הכושר הכללים (ריצות קפיצות ושאר תיזוזים) עם אימוני אמנות הלחימה. עשיתי את זה משיקולי נוחות (לגמור עם כל הזיעה והג'יפה בבת אחת). הבעיה, שאחרי שעה של פעילות אירובית רצופה (בין אם ריצה, רכיבה סטפר או ...
) אני מרגיש סחוט- ואז הטכניקה יוצאת חלשה ומקוצ'מקת. רק בשביל הפרוטוקול, פעילות אירובית כזו אני עושה באופן יומי (אחרי שיניב McFisher רמז לי שיש לי מה לשרוף...
), ולא יכול לוותר עליה. מעדיף גם לעשות את זה בתחילת האימון ולא בסוף. האם רצוי לפצל את אימוני הכושר ואימוני הלחימה לחוד ? חשבתי לעשות את הכושר בבוקר, ובערב לבעוט באוויר. יגזול יותר זמן (ובגדים מלוכלכים) אבל אני לא רואה פתרון אחר. איך זה עובד אצלכם ?

Boxline

New member
גם אצלי זה ככה

אצלי טכניקה ואירובי לא הולכים ביחד

eladי

New member
במרכז הספורט כמובן !! ../images/Emo9.gif

נלך מכות אחרי שתעבור אצלי איזה קורס....

razcoren666

New member
כן, תוכנה..../images/Emo131.gif

מחר מועד א' בבדידה.. מחכה כבר למועד ב'.. הקורס הכי מגעיל וקשה בהנדסה. כבר ניחשתי שאתה מתאמן במרכז ספורט, שאלתי איפה ובאיזו א"ל אתה מתאמן?

eladי

New member
בדידה לא של מתמטיקה ?

וצר לי לבשר לך... יש קורסים גרועים פי כמה מדיסקרטית
חכה שתגיע לתכנון אלגוריתמים... אבל עוברים הכל בסוף. ואם אתה נבחן מחר על חומר כמו פונקציות יוצרות, גרפים, קומבינטוריקה (לא עלינו
) מה אתה עושה ער בשעות האלה ???! לך לישון. לשאלתך, אני מתאמן בקונג פו שאולין בתל אביב.

razcoren666

New member
אני ער כי,

אני כ"כ לא יודע כלום שהסיכויים שלי לעבור את המבחן מחר הם יותר קלושים מלמצוא מסילת אוילר בגרף פיטרסון..

eladי

New member
you never know.....

אי אפשר לדעת. בקורס הזה חשוב ה insight ולא הידע מהמחברת... שמת לב שלגרף פיטרסון יש צורה של הכוכב של השטן ?

razcoren666

New member
גבר..

אני שומע מוזיקת באלק מטאל מגיל 16. אני יודע לזהות פנטאגרם כשאני רואה אחד.. וסתם שתדע שיש לצורה הזאת הרבה תכונות חזקות, כמו חלוקת קטעים לפי Golden Section 1.618,די מוזר כשחושבים על זה..

eladי

New member
יש עוד מלא קטעים מוזרים

בהמשך....
בהצלחה היום גבר.

razcoren666

New member
תודה. אבל.......

אני כבר אחרי המבחן, והיה ממש שואה ביולוגית... חיפף.. מועד ב' עוד שבוע וחצי.

Boxline

New member
עוד משהו -

אני הייתי עושה ריצה בבוקר ובערב אימון על השק או כריות = טכניקה פשוט אני בבעיה של חוסר זמן בגלל הלימודים וזה בשעות הצהריים אז אני עושה אימון אחד משולב.

זה כל החוכמה ידידי ELAD.....

להוציא טכניקה נקייה דווקא שעייפים זה נחשב רמה גבוה אמיתית. אצלנו לפעמים רענן עושה אימונים עוד יותר קשים ממה שרגילים לדוגמה בקראטה שכולם עייפים סחוטים אחרי שהוא קורע אותנו במשך שעה שלמה ופתאום בסוף האימון הוא רוצה קאטה עם כל העמידות העמוקות, מהירות, חדות. שאתה עייף מאוד זה קשה לביצוע- אבל זאת החוכמה. כאן גם רואים מי ברמה גבוה ומי לא. יניב

orslimy

New member
ואז רואים שפישר ברמה נמוכה..

והוא משפיל את המבט שלו כשאני מבצע הכול בשלמות אלוהית...

../images/Emo6.gifשלמות אלוהית../images/Emo35.gif

אתה פשוט לא הבנת... אני הורדתי מבט כי לא היה לי נעים שתראה אותי צוחק נוכח המכות המדגדגות שלך...., כל פעם שנתת לי מכה חשבתי שבחורה עושה לי נעים בגוף... תגיד האף שלך בסדר? הוא נח קצת? כי סיבוב שני בדרך..... יניב

mikiz123

New member
חחח הורג אותי שאתם לא מפסיקים לעקוץ

אחד את השני אתה (יניב) ואור

eladי

New member
ובטח במציאות הם החברים הכי טובים

(למרות שאחד יכול להיות אבא של השני... כמעט).

orslimy

New member
Bring it on, Mr Fisher

והפעם אני עוקץ כמו צרעה שמתבייתת על אשכנזים...

למעלה