אימון כושר על סטפרים עם מאמץ

גאוי7

New member
אימון כושר על סטפרים עם מאמץ

אני מתאמנת במכון כושר על סטפרים עם מאמץ ( כאלה שמדמים מדרגה , לא הסטפר הפשוט ). עכשיו : אני בת 49, והתחלתי מ-0 ברמת קושי ( של הסטפר ) 1 , 2 ו-3. את 1 אני עושה בלי בעיות מיוחדות, את 2 גם , בערך -8 דקות רצוף ואת 3 אני עושה בערך 3 דקות. איזה יעד כדאי להציב לעצמי בחודשיים הקרובים ? כדי להתקדם קצת ? לא כל דבר שהוא משמעת נוקשה מדי יתאים לי אולי בגלל הגיל, עומס יתר די שובר אותי פיסית ואני מגיעה הביתה די בדיכאון ובלי אנרגיות , אני ממש מעוניינת בהדרגתיות.מגיעה למכון בוודאות 2 פעמים בשבוע ושואפת ל-3. אגב, אתמול הייתי בשיעור קיקבוקסינג נמרץ של קבוצה חזקה במכון שלי, ושרדתי אותו 40 דקות, כך שיש לי למה לשאוף ( להגיע לכושר שיאפשר לי לבצע שיעור שלם ) תודה ,

johnniewalker20

New member
ואת לא סומכת על המדריכים בחדר הכושר שלך

שיענו לך על השאלות הללו?

ליא18

New member
שאלה זו עליך להפנות למאמנים שלך בלבד!

להם יש את ההיכרות איתך, ואת הידע הנדרש. שיקלי אפשרות בדיקת מדדים רלוונטים במאמץ במכון מורשה כמו זה הקיים במכון וינגייט או בקופת החולים שאת שייכת אליה. מבדקים אלו כרוכים בתשלום אך את תרכשי ידע מאד ספציפי וממוקד על יכולותייך האישיות=אלו האבסולוטיות ואלו שניתן לשפר. תוצאות המבדקים מלוות בהמלצות אישיות=שמיוחדות לנתונייך האישיים !! את ההמלצות תציגי למאמנייך במכון ,הם ידעו כיצד לסייע לך ליישם אותם . בהצלחה. [email protected] מאמנת כושר

oridoron77

New member
שלום לך

אני שמח על המגמה החיובית שמתפתחת ביכולות שלך. מהתיאור שלך עולה שאת כן מנסה להקשות על עצמך, אך עדיין מפחדת מרף מאמץ גבוה מידי שאולי יהיה "גדול עליך" ויגרום לך להתשה מנטלית. כמו שהצעת בעצמך, אני מציע לך להתנסות בדברים שונים כמו שניסית (שיעור קיקבוקס זו פעילות עצימה יחסית, אז כל הכבוד). מה בדבר תרגילי התנגדות בחדר הכושר, ניסית זאת? ברמת העיקרון אין לי התנגדות לסטפר, אבל כן הייתי בוחר לשלב הליכה במקביל (הליכון או בחוץ), כיוון שהמכאניזים הטבעי של הגוף הוא ללכת לפני לעלות במדרגות. מה לגבי מדריכים בחדר הכושר שלך? האם התייעצת איתם? חג שמח אורי

גאוי7

New member
תודה ! אני בהחלט בקשר עם המדריכים בחדר הכושר

, ואני משלבת די הרבה פעילויות כח וגם הליכון רגיל שעוזר לגוף להיכנס לחימום , אבל לא כל דבר מתאים לי ( גיל + רמת כושר התחלתית) , בעבר הייתי אצנית אבל זה היה ונגמר ( בעיות ברכיים ), - איעזר בעצותיכם ואתייעץ עם מדריכת חדר הכושר שלי עוד השבוע , תודה לאורי ולכולכם וחג שמח וכשיר

למעלה