אימון להצלחה בחיים - בעירום!

AlteX

New member
אימון להצלחה בחיים - בעירום!

שלום לכולם, קוראים לי אלכס - חלקיכם מכירים אותי מהמפגשים השונים. בימים אלה, אחרי שסיימתי הכשרה בבי"ס למאמנים, אני מעביר סדנאות אימון להצלחה בחיים (Life Coaching) לקבוצות וקהילות שונות כחלק מסטאז'. עלה רעיון להעביר סדנה כזאת בעירום! אני לא מכיר מישהו שעשה את זה אי פעם ואין לי מושג איך זה ילך, אבל אני בעד לנסות דברים חדשים. פרטים נוספים על הסדנה ניתן למצוא בתחתית ההודעה. מי שמעוניין עקרונית להשתתף בסדנה כזאת או לשאול שאלות מוזמן לשלוח לי אי-מייל ל- [email protected]. אתם מוזמנים גם להפיץ את זה בין החברים שלכם. ברגע שתהיה קבוצה של לפחות 6 אנשים נחפש מקום וזמן מתאים להעביר את הסדנה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קצת פרטים על הסדנה: 1. מטרת הסדנה – לעזור למשתתפים ליצור הצלחות חדשות ופריצות דרך בחיים שלהם, לפתור תקיעות וקשיים אם קיימים כאלה בחיים האישיים. הסדנה היא כללית ומטפלת בכל תחומי החיים – זוגיות, בריאות, השכלה ולימודים, קריירה וכסף, וכל מה שביניהם. כל משתתף בוחר איזה תחומים בחיים שלו הוא רוצה לשפר בעזרת הסדנה. 2. תנאי ההשתתפות – אין תנאי. הסדנה פתוחה לכל מי שמעוניין להשתתף בה. אין מגבלה על מספר המשתתפים, כל עוד החדר/אולם מספיק גדול. הסדנה מתאימה לכולם – גם אלה שאף פעם לא היו בדבר כזה, גם אלה שחיים אימון אישי וסדנאות התפתחות אישית יום-יום, שעה-שעה. יש בה משהו לכל אחד. 3. משך הסדנה – שלושה מפגשים, פעם בשבוע, שעתיים-שלוש כל מפגש. 4. מחיר – מחירי עלות בלבד, כאשר אני משתתף בכיסוי העלויות שווה בשווה עם המשתתפים. 5. מקום – ייבחר לפי כמות ומיקום המשתתפים.

קוואנט

New member
יופי של רעיון ../images/Emo140.gif

סדנה שכזו מתאימה לכל אלו שגם רוצים לשלב אימון עם נטוריזם, וגם מחפשים תכנים נוספים חוץ מבריכה וכסאות נוח
. כל הכבוד על היוזמה

giora10

New member
יוזמה נהדרת../images/Emo24.gif

קח יוזמה ובוא למפגש הקרוב ב 22 בפברואר בספא מרכז. שם תוכל לממש את הרעיון הנהדר לאלה שירצו. ב ה צ ל ח ה מכל ה

AlteX

New member
תודה!

ותודה על ההצעה, אבל אני לא חושב שלעשות את זה במפגש רגיל זה רעיון טוב. חשוב מאוד שאנשים שיבואו לסדנה יהיו מכוונים אליה, ידעו למה הם באים. הסדנה אינה בילוי - זאת פעילות רצינית שהמשתתפים בה צריכים להיות מרוכזים רק בה, ולכן אני מעדיף להקצות לזה מסגרת זמן ומקום נפרדת מהבילויים. בכל מקרה, בינתיים יש שלושה אנשים שמתעניינים. אני אפרסם גם בפורום שלך ואני מקווה שיהיו עוד ובקרוב נממש את זה.

AlteX

New member
../images/Emo62.gifפיתוח נוסף של הרעיון

כשחשבתי עוד על הרעיון הבנתי שזה גם יכול להיות כלי נהדר עבור אנשים שיש להם קושי אישי עם עירום. בדיוק בשביל זה החלטתי שהעירום יהיה אופציה - כדי שמי שמתקשה עם עירום יוכל להשתתף בסדנה ולפתור את הקושי הזה! התכנים של הסדנה עדיין ישארו כללים, אך מי שירצה יוכל לשים לו למטרה לפתור את הקשיים שיש לו להתפשט מול אחרים...

AlteX

New member
קיבלתי את המסר

אני מחכה שיהיו יותר משתתפים (אתה מוזמן להביא חברים שלך) וברגע שיהיו מספיק - אני אשלח לך את כל הפרטים.

spier99

New member
כמה אנשים יהיו?

אני חושב שלסדנה כזו 10-12 אנשים זה מספיק. אם תרצה עזרה אני מוכן לעזור

AlteX

New member
בינתיים יש רק 3 שמתעניינים

לכן בינתיים אני מחכה. מבחינתי אין מגבלה. העזרה שאני צריך כרגע היא בלהביא עוד אנשים... אם אתה יכול - אשמח מאוד!

sl 3977

New member
אלכס 2 שאלות לי אליך

1.מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה שלך? 2.באיזה איזור בארץ אתה מתכנן לקיים את הסדנה?

AlteX

New member
שתי תשובות ../images/Emo13.gif

1. כעקרון מגיל 18. מבחינתי אפשר גם פחות, אבל הבנתי שיש איזה חוק במדינת ישראל שמגביל את זה. לצערי אני לא מכיר את החוק לפרטים... יכול להיות שאפשר גם מגיל יותר צעיר אם ההורים מאשרים בכתב. אני מוכן לבדוק את זה אם צריך. 2. האיזור ייבחר לפי מיקום רוב המשתתפים. אני מניח שזה יהיה שרון או מרכז.

spier99

New member
אני חושב שאתה גם יכול

להתחיל טיפול 1X1 זה גם יותר אישי ופרטני לאלה שלא אוהבים להחשף לעיני כל

למעלה