אימון לפני צבא

g a b s o

New member
אימון לפני צבא

אני עומד להתגייס עוד מעט ובמסגרת זאת יש לי מיונים ליחידות קרביות. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע כיצד לשפר את היכולת שלי, הן מבחינת כוח (בטן, מתח, שכיבות צמיחה וכו') והן מבחינה בריאותית (סיבולת לב ריאה). אשמח אם תתנו לי המלצות הן בנושא תרגילים ופעילויות והן בנושא תזונה נכונה אחרי אימון לפני וכו'.

חן M

New member
g a b s o

ההמלצות הן: א- ברר מהם הקריטריונים בהם אתה אמור לעמוד... ב- חפש לך או מדריך מוסמך עם ניסיון בהיבט זה או לחלופין קבוצת כושר קרבי כהכנה לצבא ג-נסה למצוא פרטים נוספים בפורום מתגייסים... ד- כאן לא בונים תכניות אימון ולא בונים תפריטים המון בהצלחה

כמו כל בחור צעיר...

שמנסה להתקב ליחידה קרבית מובחרת, אתה חי בסרטים ושואל אותנו קודם על תרגילי הכח, ורק אחר כך על הבריאות וסיבולת לב ריאה... מתוק .. שששש אני לוחש בשביל שאף אחד לא ישמע... דבר ראשוןןןןןן!!!!! סיבולת לב ריאה תרגילי הכח פחות חשובים... אם היית הולך ל"הכנה לקרבי" כן יש קורסים כאלו, סביר להניח שקודם היו קורעים לך ת'צורה בריצות ואימוני סיבולת כי בקרבי, מה שיהיה לך חשוב יותר זו הסיבולת, והיכולת להתמיד בריצה עם המון משקל עליך לאורך זמן. דע שאילו אימונים קשים ומפרחים שלוקחים זמן רב ואני מאוד לא ממליץ לך לעשות אותם ללא השגחה של מדריך כושר קרבי מוסמך!! הכוונה בעניין הזה היא הכרחית ועניין ההיבנות ההדרגתית חשוב מאוד בעניין זה. שיהיה לך גיוס קל ובהצלחה במבדקים.

g a b s o

New member
ברור שסיבולת

אני יודע שסיבולת זה הדבר הראשון אך אי אפשר לפספס את תרגילי הכוח שגם הם גומרים אותך ואם אתה לא מוכן אליהם אז אתה יכול להיות בבעיה. לכן שאלתי על שני ההבטים. סיבולת לב ריאה ותרגילי כוח...

למעלה