אימון "מפגש לוחמים" - עדכון

eladי

New member
אימון "מפגש לוחמים" - עדכון

כזכור לכם, אנחנו בקבוצה מעוניינים לארגן אימון שבועי על תקן חצי סדנה וחצי קרבות חפשיים, שיהיה פתוח לתלמידים ומאמנים מכל השיטות. ככה נוכל להכיר ולהחליף מידע וטכניקה. שכרנו לטובת העניין אולם ספורט בשכונת בבלי בתל אביב, יש שם את כל מה שצריך. ינחה את הסדנאות מורי ורבי, אייל אופיר, והתכנים שיועברו על ידו (וכל מורה שיחפוץ לתרום מזמנו ולהעביר סדנה) - יתמקדו בטכניקות קרב זירה ורחוב. נכון לעכשיו עלותו של מפגש כזה (בן 3 שעות) היא 45 ש"ח... וזה משתנה לפי מספר האנשים (אם עלות האולם תתפרש על יותר אנשים - יצא זול יותר). מאמנים שמעוניינים לשתף פעולה ולהעביר סמינרים (כחמ.... רמז למאמנים פה) יתקבלו בברכה על ידי כל המשתתפים, והמארגנים במיוחד. אז המפגש הראשון מתוכנן ליום שישי הקרוב - ה 8 ביולי (ולא 9 כפי שנכתב בטעות). מצורף קובץ PDF עם פרטים בשרשור הקודם. במידה ויש אנשים שמעוניינים להגיע (יום שישי ב9 בבוקר) אשמח אם תשרשרו או תשלחו אלי מסר על מנת שנוכל לרשום (ולראות כמה מאורגנים עם מגינים מלאים... כי ללא מגינים לא יורשה להשתתף בקרבות). תודה ושבוע נפלא לכולם !

eladי

New member
../images/Emo179.gif הקפצות, סטאנגה

קפיץ קפוץ....
צריך לרשום פה עוד כמה תווים כדי שזה יקפוץ, אז הנה אני רושם לעצמי כמה תווים ככה בסבבה.... נראה לי שזה יספיק.

eladי

New member
למה... למה עזבת את הניהול....

יא חנ**יש ! אני עוד לא מעכל את זה.

eladי

New member
הזכרתי שיש אוכל טוב ?

לא בטוח אם במפגש
(אבל באופן כללי יש). עוד הקפצה.

../images/Emo6.gif שיהיה ../images/Emo50.gif, אחלה יוזמה../images/Emo70.gif

אני בימי שישי כבר מתאמן, אז לא אוכל להגיע

eladי

New member
חבל.... ../images/Emo10.gif

דוקא יהיה נחמד לעשות קרקע מתישהו. משום מה אני לא רואה הענות גדולה. אולי אפרסם תזכורת בפורומים השכנים ?

elad

אלעד, למפגשים מהסוג הזה עושים "בדיקת היתכנות". אי אפשר לצפות ש"קידום מכירות" שארך שבוע וחצי יביא הענות גורפת. אני, למשל, מאוד הייתי רוצה לבוא אבל עובד עד לפנות בוקר בימי חמישי, אולי אצליח להתפנות החל משבוע הבא. בנוסף צריך להבין שלא כל דבר תופס מההתחלה, בטח שלא מפגשים מאורגנים, בטח שלא בתשלום, בטח שלא כשהחומר הוא לא חומר "מהבית" אלא של מורה אחר. בכל מקרה זה נשמע מצוין ואני מקווה שזה ימשיך מספיק כדי שנוכל להפגש.

eladי

New member
צודק 100% .

בדיקת התכנות - זה בעצם מה שאנחנו מנסים לעשות. העלות הכספית בגלל העובדה שהחלטנו לשכור מקום נייטרלי (עד כמה שאפשר), ולא להתארח בדוג'ו של מישהו אחר. אייל אופיר משמש כרגע יותר כמארגן, ומאמן כל עוד אין אחרים שעושים זאת. נקווה לטוב

eladי

New member
והשבוע על הפרק...

הנה קישור למה יעשו השבוע במפגש. יהיה קצת טכניקות אגרוף בסיסיות, קומבינציות, הורדות ... נראה חביב. שימו לב שאולי צריך לשנות את ה encoding (אם רואים עברית מג'וברשת או הפוכה).

למעלה