אימון נכון או ?

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
אימון נכון או ?

שלום רמי אני רוצה לחזור לאימון בעבר הייתי עוסק הרבה בספורט וגם התאמנתי מספר שנים בחדר כושר הבעיה עכשיו היא שומן והרבה 26% אני בן 21 1:75 שוקל כ- 97 ק"ג איך זה.. ראשון שני רביעי חמישי - 40 אירובי (אופניים או הליכה מהירה או קרוסטריינר) שלישי - 20 דקות סטפר. ראשון - חזה + יד קידמית 4 סטים 20 חזרות משקלים נמוכים מאוד (2 תרגילים לכל קבוצת שרירים) שני - גב + יד אחורית (צורת העבודה כמו ביום ראשון) שלישי - רגליים + כתפיים רביעי - חזה דחיקת מוט ללא משקל (בעבר קרעתי גיד בחזה ומאז בתרגיל הזה כואב לי אני רוצה לעבוד על הצורה הזאת לאט בלי משקל עם מוט). תגובות הערות בתודה מראש תומר.

razieli2

New member
אימון סבבה תשקול

לפי דעתי(מאמן כושר +חינוך גופני מוסמך תואר ראשון) יש לשקול ריצה של לפחות 3-4 פעמים בשבוע במשך חצי שעה לפחות בקצב בינוני כמה ק"ג אתה מוריד בחודש? יאיר

TTB

New member
אני לא יכול לרוץ

אני לא יכול לרוץ נפגעתי בגב בצבא וזה גם אחת הסיבות להשמנה אבל אני יכול ללכת מהר רמי אם תוכל גם לתת חוות דעת אשמח. תודה לכולם תומר

חוות דעתי

97 ק"ג לגובה 1.75 זה הרבה, אבל אל דאגה ניתן להוריד את זה. הבעיה שתשאר היא לשמור על המשקל הנמוך ! המלצתי היא תוכנית בעצימות נמוכה בכדי לחזור לעצמך: 3 אימוני אופנים או קרוסטריינר בעצימות של 60-70 אחוז מדופק מרבי למשך 20-30 דקות. אימוני כוח תחלק לשני אימונים: אימון 1 - חזה,יד קדמית ורגלים אימון 2 - גב, יד אחורית, כתפיים 2 תרגילים מכל קבוצת שריר, 3 סטים, 10-12 חזרות עצימות של 60% מ RM1 בצע יום אימון כוח יום מנוחה .... בצע אימון ארובי אחרי אמון משקולות אין צורך לעבוד על חזה יום נוסף שלב בטן בין האימונים בצע תוכנית זאת למשך 6 שבועות הקפד לרדת בכמות אוכל ובמקביל לאכול 5 ארוחות קטנות ביום (כדי שהגוף לא יהיה רעב). חזור אלי בסוף התוכנית ונמשיך הלאה ! בהצלחה רמי

למעלה