אימון סטטי- נתונים נוספים

אבי 122

New member
אימון סטטי- נתונים נוספים

בוקר טוב ! -המשך לדיאלוג שמופיע עכשיו בעמוד 2- בפורם תודה למגיבים. הודעתי זאת מופנית בעיקר להר ניר ואורי דורון אבל כמובן גם לכול גולש אחר שיש לו הבנה ורצון לתרום... שנית אני רוצה להוסיף כמה נתונים שאולי משנים מעט את התמונה. אני מוסיף ההרחבה גם לטובת אנשים עם נתונים דומים. נניח שאין לי עכשיו יכולת כספית להיעזר באיש מקצוע... המשקולות היחידות שאני מרים הם סלי המצרכים שאני נושא מהסופרמרקט אלי הביתה, כולל עליה של 4 קומות- ברגל-3 פעמים בשבוע במשך 15 דקות כל פעם. - כל פעם אני מביא מצרכים במישקל מירבי- שלא יגרום לי כאבים אחרי נשיאתם... האם תוכלו לפרט מה ניתן להפיק מהרעיון שהוצג על ידי ? מה הן היתרונות של שיטה זאת ? אני מבקש תגובה בסגנון חיובי- ככול שניתן אבקש להימנע ממילים לועזיות/מקצועיות- עד כמה שניתן. תודה מראש אבי

oridoron77

New member
שלום אבי

אני מעדיף לא לתת לך המלצות לתרגילים עם שקיות סופר, מאחר ואני לא יודע את רמת היכולת שלך, משקל השקיות, והטכניקה שלך. כרגע לדעתי במצבך, כדאי לך להשקיע בתרגילים יתים בתצורות בסיס: * סקוואט - תעבוד כאשר יש כסא מאחוריך, שאם חלילה לא תצליח לשמור על מנח גוף תקין, יהיה בסיס ביטחון מתחתיך. * שכיבות שמיכה - עשה זאת תחילה בצורה המבוצעת סרטון. הנחיות: 1. הוצא אויר בזמן המאמץ. 2. 3-4 סטים * 10-15 חזרות מכל תרגיל בביצוע איטי עם הגעה לסף מאמץ בינוני (כלומר שלא תסיים את הסט בהרגשה שקשה לך, אלא שעוצמת העבודה היתה בינונית). 3. זמן מנוחה של 2-3 דק' (אם אתה זקוק ליותר זמן מנוחה זה בסדר, למרות שזה יכול לרמז שאתה עובד בעצימות גובהה מידי). - אם יש לך אפשרות לקנות אביזר כמו גומייה, יהיה אפשר להרכיב עוד כמה תרגילים. בכל אופן נסה גם לשמור על פעילות אירובית לפחות פעמיים עד שלוש בשבוע למשך זמן של 20-40 דק' (הליכה תהיה בחירה טובה מבחינתך). אם בהמשך כן יתאפשר לך להגיע לחדר כושר, זה יהיה מצויין מבחינתך. בהצלחה אורי

למעלה