אימון על ידי סטאז'רים

ord2b2

New member
אימון על ידי סטאז'רים

שלום. מקווה שאני במקום הנכון. שמעתי על אפשרות לעבור סדרה של מספר מפגשים של אימון אישי על ידי סטאז'רים שסיימו לימודיהם. הם מרווחים סטאז', ואני מרוויחה את העלות. האם זה נכון? כיצד והיכן ניתן לבדוק פרטים בנושא? תודה מראש. אור

tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

אכן אפשר בלוחות הפורום שלנו יש הודעות של מאמנים חדשים שעושים סטאז' את יכולה ליצור איתם קשר לשמוע פרטים ולתאם מפגש אני בטוחה גם שתקבלי מסר אישי או שניים
מאחלת לך בהצלחה
בהחלטתך להתחיל אימון אישי את מעניקה לעצמך מתנה ענקית

ord2b2

New member
תודה. אבל..

איך מגיעיים ללוחות המודעות האלו? סליחה על הבורות ..
אני קצת חדשה כאן

meytalja

New member
אימון אישי ע"י סטאג'רים

הי אור, שמי מיטל ואני מסיימת קורס אימון וכרגע מאמנת מאומנים במסגרת פרקטיקום. עלי לציין כי יש מחיר מינימלי של 50 ש"ח למפגש שהולך לתרומה לעמותת "הכל אפשרי" שמטפלת בנוער בסיכון. אם את מעוניינת,צרי איתי קשר טלפוני - 054-8395620

פנוי לאמן בחינם

שלום, שמי איציק ואני בעל משרד יועצים. לאחרונה עברתי הכשרת מאמנים בתו"ת תקשורת ותוצאות וכרגע אני בשלב ההתמחות. בשלב זה אני אמור להעביר חמישה מפגשים בני שעה ל 2 מאומנים. התהליך מלווה ע"י סופר וויזר מתו"ת ואינו כרוך בתשלום. משרדי נמצא בנתניה והפגישות יערכו שם על פי תיאום. אשמח לקבל פניות למייל לכל המעוניין. [email protected]

shraonz73

New member
אימון אישי במסגרת הסטאז'

שלום, שמי שרון ואני מתמחה מטעם מכון אדלר. אשמח להציע תהליך אימון הכולל 12 מפגשים בעלות סמלית של 40 ש"ח למפגש. 054-6664385.

למעלה