אימון עם הפרעת קשב

TAL CY

New member
אימון עם הפרעת קשב

יש לי מתאמנת חדשה אשר יש לה הפרעת קשב מאובחנת. בפגישתינו הראשונה היא דיברה ללא סוף, היתה מאד אסוציאטיבית, קפצה מנושא לנושא - ואני הרגשתי קצת אבודה. מיקוד השיחה אל הנושא שהיא הביאה הפך להיות ה-דבר העיקרי שהייתי צריכה לעשות וגם הוא היה עם הצלחה חלקית. האם יש מישהו שעובד עם הפרעות קשב ויש לו טיפים עבורי? אשמח לשמוע רעיונות ושיתופים, תודה, טל

הפרעות קשב באימון

היי יש לי נסיון רב בהפרעות קשב ממערכת החינוך מגלגולי הקודם. תנסי למקד אותה לפני פגישה לכתוב. בכלל כתיבה לדעתי מאד ממקדת ואנשיים עם בעיות קשב בפרט. כל נושא שאת מעוניינת לעבוד עליו, ואת יודעת מראש את הכיוון שתכתוב מראש. לסמןבמרקר את המשפטיים הכי מהותיים, ומשם תמשיכו באימון. לתת זמן לנושא שהיא תדבר עליו מראש. לדוגמא עכשיו בעשר דקות הבאות בואי תספרי לי על.... ולעצור אותה בול אחרי עשר דקות. לעשות סכום לרשום נקודות עיקריות ולהמשיך. מאד חשוב שירשמו נקודות שעולות שישארו אצלה. בהמשך באימונים הייתי מדגישה את הנקודות של התמקדות שלה בעשייה. אין ספק שהפרעת קשב מפריעה לה בעשייה בחיים. גם לך זאת פריצת דרך בדקי עם עצמך איך את מתנהלת במקומות לא מוכרים לך. בהצלחה

TAL CY

New member
תודה

זה בהחלט מאתגר אצלי את אזור הנוחות שלי... אנסה להשתמש בכלים הללו, ואם יש עוד אשמח לקבל...

היי טל

הפרעות קשב וריכוז הוא תחום שהאימון זכה להתמחות ספציפית בו. יש היום מסלולי הכשרה למאמנים שמתמחים בהפרעות מהסוג הזה (ADHD, ADD וכו' ). אני מניחה שזה לא הכיוון שאת בוחרת בהכרח אבל מציעה לך לפנות לפורומים שעוסקים בהפרעות קשב וריכוז ולקבל מהם עצות אימונים ואחרות.. בהצלחה

למעלה