אימון עסקי ותעסוקה..

• פותח הנושא pitz7
  • פורסם בתאריך

pitz7

New member
אימון עסקי ותעסוקה..

שלום! אני עצמאית מזה שנתיים (תכשיטנית) ולאחרונה מתחילה לחשוב על הסבה מקצועית לתחום של אימון עסקי. תמיד משך אותי התחום של הייעוץ הארגוני בכלל (עבודה על דינמיקה קבוצתית, הנעת עובדים,מנהיגות וכ"ו), ו ODT בפרט. כיוון שאני לא מעוניינת להיות עצמאית, רציתי לדעת האם קיימת חיה כזאת - מאמן עסקי שכיר? אולי בחברה להשמה, או בחברות המכשירות מנהלים או עובדים? שמעתי "שמועה" שאין דבר כזה מאמן לא עצמאי, וזה מאוד מרתיע אותי מלהיכנס לתחום. אשמח לתובנות ועצות בנושא... תודה!

pitz7

New member
לאו דווקא קשה

זו החלטה שהגעתי אליה מניסיון. כרגע לא מתאים לי להיות עצמאית פשוט כי אני לא רוצה את זה ולא חושבת שזה מתאים לי בתקופה זו של החיים. אני לא פוסלת את זה לעתיד, אבל חלק מההחלטה לעשות "הסבה" הגיעה מהרצון להפסיק להיות עצמאית. אני לא חושבת שזה מתאים לכל אחד בכל זמן, ודווקא מאוד שמחה ושלמה עם הניסיון שלימד אותי בין השאר גם מה אני לא יכולה או רוצה לעשות.

נראה לי שבחברות לייעוץ אירגוני

לא בטוחה בכלל, אבל נראה לי ששם. הבעיה שחיפוש משרה כזו הוא ארוך ומייגע כי השוק מוצף.אני הייתי מאוד רוצה להיות עצמאית, אפשר לשאול למה את לא רוצה להיות עצמאית יותר?

drorvar1

New member
משרה באימון

לאימון עסקי יש מספר מימים של פעילות :בחברות ליעוץ ארגוני קל יותר להכנס בנישה של הנחיית קבוצות בתחום העסקי במיומנויות כמו מכירות,ניהול זמן וכו והביקוש למנחי קבוצות מנוסים בתחום זה גבוה יותר מהביקוש למאמנים.לאחר ההשתלבות בחברה כזו ניתן לבצע גם פעילויות אימון בהתאם להיצע ולביקוש של חברת היעוץ שבה השתלבת .ניתן גם להשתלב כמנהלת הדרכה חברות סקיות ואז לאמן כחלקמהתפקיד ולחסוך עלויות של שכירת מאמנים חיצוניים

למעלה