אימון עצמי ביוגה

amirbie

New member
אימון עצמי ביוגה

שלום, קוראים לי אמיר ת ומאד בא לי לשתף אנשים שעושים יוגה בבעיה שנתקלתי בה. חזרתי מטיול במזרח , שם למדתי HATHA YOGA , אצל אחד מתלמידיו וחסידיו של IENGAR BKS . למדתי מספיק חומר לתרגול עצמי , שיספיק לשנה ואולי יותר... אבל , מיד עם חזרתי לארץ , כשאני מנסה לתרגל , היוגה הרבה יותר קשה. קשה מבחינת ריכוז , מודעות , יציבות. מה ההצעה שלכם , המנוסים , בהנחה שאפשר לעשות יוגה אמיתית בארץ , גם אם הסביבה שונה ומעיקה לפעמים. אמיר.

יוגי בר

New member
אימון עצמי ביוגה

אמיר שלום רב. 1. יוגה היא אמיתית. היתה אמיתית ותשאר אמיתית. נקודה. 2. יוגה לא מפסיקים ללמוד אף פעם. לומדים כל החיים. 3. הסביבה לעיתים שונה, מעיקה או אוהדת. תלוי איך אתה מסתכל עליה. קשה זה במחשבה שלך. הצג להכרה מחשבה הפוכה. זה עובד. 4. ועכשיו, כמה נקודות למחשבה חיובית: א. רוצה להתאמן בבית? פנה לך מקום שבו לא תפריע לאף אחד ואף אחד לא יפריע לך. דאג שכל מה שאתה צריך יהיה בהישג יד. ב. השתדל ותתרגל לעשות יוגה מוקדם בבוקר או מאוחר מאוד בערב. אלו הזמנים הכי טובים לתרגול. ג. למרות שבהאת´ה יוגה קיים התרגול הגופני המטרה היא לא גופנית אלא רוחנית. היא נועדה להביא אותך לידי מודעות עצמית, ריכוז ויציבות מחשבתית. בנה את התרגול בהתאם. קום רגוע, שב בשקט ונשום כ- 5 דקות נשימות עמוקות ואיטיות. בבוקר, אל תנסה לעשות את כל רצף התנוחות אלא התמקד בחימום הגוף ובשתיים שלוש תנוחות עיקריות (הכל בהתאם למגבלת הזמן שלך). לאט לאט תוכל להגביר את הכמות לא על חשבון האיכות. ד. עדיין מציק לך שאתה לבד- מצא בת זוג או בן זוג ותרגל איתו. ה. לא קורה? אל תיפול רוחך. כנראה שאתה זקוק לחברותא יותר גדולה. קפוץ מידי פעם לאחד ממרכזי איינגר ותרגל בצוותא. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

מור ד

New member
ואני מתרגל לבד שנה שלמה

מאז שהפסקתי ללכת ללימודים מאורגנים...

למעלה