אימון צהל"י מונחה שיווק

dagig600

New member
אימון צהל"י מונחה שיווק

שלום לחברי וחברות הפורום, ייתכן שאני טועה אבל הגדרתי לעצמי לחפש מאמן (או מאמנת, כמובן) מכוון שיווק, בעל/ת דרגה בכירה בצה"ל. למה כל הדרישות? אני חושב שמישהו בעל דרגה בכירה בצה"ל מסוגל להבין את מערכת הלחצים שהמערכת הזו מפעילה על המתאמן ולכן גם לעזור בקביעת המטרה ולכוון יותר טוב את איש הקבע. בנוסף, אני חושב שמי שיש לו גישה שיווקית יותר יכול להוסיף את הפן הזה, שיהיה אחת ממטרות האימון. האם אני טועה בהגדרת המטרות או בהגדרת הדרישות? האם מאמן שמגיע מהתחום של המתאמן הינו אכן בעל ערך מוסף לתהליך? האם מישהו מכיר מאמן או מאמנת העונים לקריטריונים האלו? מסרים יתקבלו בברכה. תודה רבה, משה

משה שלום

משה שלום, הצורך בלקחת אחריות על חייך והסתייעות בשיטת האימון הוא מבורךוכל הכבוד. יחד עם זאת אני מבקשת להאיר לך זויות נוספות. ישנם מספר שיקולים (מעבר להיות המאמן יוצא צבא,) בבחירת מאמן שישמש לך כסביבה תומכת לתהליך שינוי, שכדאי שתיקח בחשבון.מהו נסיון החיים אותו מביא המאמן,מהי הכשרתו המקצועית,מהי התרשמותך הכללית מדרך העבודה שלו,האם יש תקשורת זורמת בינכם-"כימיה".תוכל לבדוק מספר אפשריות באמצעות פגישות היכרות ומתוכם לבחור את המועמד שנראה לך.להערכתי תגלה בשיחת ההיכרות דברים חדשים על האימון שלא היו ידועים לך. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.dorticoaching.com

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה בעצם מחפשים במאמן

אולי בעצם אנו מחפשים במאמן מישהו שיבין אותנו ואת העולם שלנו. לכן הנטייה היא לחפש מישהו "דומה" לנו - גבר/אישה, מצב משפחתי, עיסוק וכו'. ואכן הדימיון יכול לעזור, אבל יכול גם להקשות. אם גם אני מאותו תחום האם אני יודעת מה קשה למישהו אחר? הכלי העיקרי של המאמן הוא הקשבה. צריך להקשיב וללמוד מהמאומן, ולפעמים הניסיון והדימיון עוזרים, ולפעמים הם נתקעים בדרך. "גם לי היה קשה עם סבא שלי. אני אגיד לך מה לעשות..." היא מלכודת כזו. לפעמים כשחווינו מצב דומה, מאוד מפתה להציע ולכוון לפיתרונות שעבדו בשבילנו. האם זה הפיתרון שיעבוד למאומן? ענבל מאמנת אישית ועסקית www.DoCoaching.com

למעלה