אימון קצת אחר

אימון קצת אחר

רציתי לשתף שהיום השתתפתי בפעם השנייה באימון צ'י גונג. זה אימון סיני, מאד איטי, שכולל יחסית מעט תנועה והרבה הקשבה לגוף. זאת התיחסות ממש עדינה לגוף, בשונה מהגישה שלי של "אני רוצה לעשות X וכדאי לגוף שלי להסתדר עם זה!" שעה וחצי של אימון, קצת השתעממתי בחלק מהתרגילים אבל סה"כ, להחזיק אותי בקשב שעה וחצי זה משהו שמעטים הצליחו בו... כבר יצא לי לעזוב כמה שיעורי יוגה באמצע (או לפחות לעזוב מנטלית). השעה היתה 7 בבוקר, קמתי ב-6 (אההההה!!!) אחרי 5 שעות שינה, ובכל זאת עשיתי זאת. זה גם נחמד שיש כזה אימון שאני יכולה לבוא או לא, ולא מחוייבת (מבחינת תשלום/חברים/מאמן/עצמי) להגיע בכל פעם. אחרי זה ישבתי בפארק לקרוא ספר עד שחברי לקונג-פו יגיעו, התאמנתי שעתיים וחצי והיה אחד האימונים המוצלחים. בפעם הראשונה עמדתי על רגל אחד והרמתי את השנייה מעל הראש בלי ליפול (בואו נודה זה רחוק ממושלם אבל לא נפלתי), הקפיצות שלי הרגישו כמו "קפיצה" ולא כמו ניתור קל, ובכלל היתה לי המון אנרגיה. או שזה מקרה, או שהגוף שלי החזיר לי תודה על העדינות וההקשבה מהבוקר. שווה לנסות (מי שרוצה פרטים על המורה שתגיד).

efroch99

New member
נשמע בוקר של כיף!

לי עדיין אין סבלנות לצ'י קונג (יצא לי מדי פעם "לטעום" את זה בהזדמנויות שונות). אבל אין לי ספק שמי שעושה את זה מקבל מזה הרבה בחזרה

מדובר בחברה של קישקשתא...

היא כזאת חמודה! בחיים שלי לא פגשתי בן אדם שכל כך משפריץ אהבה לכל הכיוונים. והיא גם זזה מאד יפה. באמת כל הכבוד לה שהצליחה להחזיק אותי 2 אימונים שלמים (אחרי הפעם הראשונה אמרתי לעצמי שהיה נחמד אבל אני לא אעשה את זה שוב), אם דיברנו על לעשות את הבלתי אפשרי...

אילת52

New member
וואו, עשית לי חשק

אני מקבלת כבר שבועיים מיילים על האימון הזה עם נירה וממש רוצה לבוא אבל קשה לי לוותר על ריצת יום שישי עם הקבוצה. לאור מה שכתבת נראה לי שאני אנסה להגיע עוד שבועיים, ביום שאין אימון ריצה בשישי. התאמנתי בטאי צ'י וצ'י קונג כמה שנים ורוצה לחזור לזה כשיהיה לי זמן.

היתרון הוא בחוסר המחוייבות

יש קבוצה יחסית גדולה, והתשלום הוא פר-שיעור (ולתוך קופסה דיסקרטית - "אתם יודעים כמה זה עולה") מצד שני גם היא לא מחוייבת אז תבדקי אם יש שיעור לפני שאת באה... ו... לא נתראה שם כי אני טסה לחו"ל.

למעלה