אימון ראשון...

Ze Colmeia

New member
אימון ראשון...

סוף סוף אחרי חודש שלם שבקושי עשיתי קפואירה והפכתי לגרוטאה אמיתי, היום היה לנו אימון ראשון, היה פשוט בן זונה
חברים שלי שיצאו עם המשלחת לברזיל הביאו פווול תמונות ממש יפות של כל מיני סוסים ברזילאים (אוי גאד יש איזה אחד שככככככל הגוף שלו מפוצץ בקעקועים והוא שרירי רצח
|
) אבל אנשים ענקיים
קיצר סיפרו הרבה סיפורים, אמורה שלי קיבל כל מיני מסקנות ואנחנו הולכים להתאמן קצת שונה השנה. למדנו מלא הפלות של שארמי (בן אדם בלי אלוהים
) הפלות כל כך קטלניות עם כל הפלה אפר בקלות לרסק את הפיקה או את הברך ובכלל לפוצץ לאנשים את הצורה... ד"א לכל אלה שחושבים שאבאדה הם קשוחים....אתם לא יודעים מה זה קשוחים
פה בארץ אנחנו נקבות
מזה המאמן שלנו וחברים שלי סיפרו לנו הרבה דברים למשל גם אם זה רק עבודה בזוגות או משהו אצלהם הפלה זה כאילו אין מחר, פשוט מזיינים אותך
וסיפרו לנו על כל מיני פגיעות מגניבות שהיו... למשל שארמי שיחק עם איזה אחד והתעצבן או משהו ודפק לו זאפטא ישירה לתוף הפנים ושארמי הוא בן אדם עננננק, אז אחרי הכאפה הוא צעק יייאאאא והפסיק את הרודה, הלך לזה שהוא הביא לו את המכה ניגב את הדם על החולצה שלו והלך
או שביום הראשון המאמן שלי שיחק עם איזה אחד ועשה מה שנקרא ארמאדה פרנדלי ואצלהם הכל צריך להיות ממש מעל הבן אדם, אז אמאמן שלי מספר לנו כזה "אני עושה ארמרדה ופתאום רואה את התיקרה
" והוא ממש דפק את היד והוא עד עכשיו עם מין כזה שמחזיק לו את כף היד... קיצר היה היום אימון בן זונה
נ.ב. היה אצלנו היום תלמיד של קורדאו, חחח היה איתו מזה קטעים הוא בקושי עמד בקצב, הוא נראה לי מתחיל כזה, וממש בקושי הצליח לעמוד בקצב אבל מה אני משחק איתו במשחק מהיר ועשיתי מין פראפוז שאני המצאתי (אני יצרף תמונה, תדמינו את הגב רק יותר שטוח...) קיצר אז הרגלים שלי דיי התישרו במקרה ויצא לי מין פראפוז דופלה אז אני נוחת וקולט את התחת שלו מולי ואז שם לב שהוא באמצע ארמאדה דופלה...חחח

Ze Colmeia

New member
אז זהו...

זה לא סלטה, זה פראפוז מצחיק כזה שהמצאתי שכאילו באויר צריך להיות עם גב שוכב ועם הרגלים כמו בסלטה...

Ze Colmeia

New member
נ.ב

אתמול הייתה לי הופעה של יענו פתיחת חוגים בישוב שלי, אז ההופעה הייתה דיי מחורבנת כי משום מה המאמן בישוב שלי (אני מתאמן בב"ש לא בישוב שלי...) תמיד עושה הופעות בלי שירה המוזיקה מדיסקים, וזה ממש הורס את הקצב ואת הכיף. אבל לא נורא אחרי ההופעה למדתי מקקו פונצ'י על יד אחת, ולפני ההופעה היו שם גם ברייקרים אז ישבתי עם אחד מהם כי הוא מהשיכבה שלי אז הצלחתי טוקאנו על הראש בן בן זונה וגם הצלחתי סוף סוף סיבוב על הראש
אני כל כך שמח ועשיתי את הסיבוב עוד על מיזרון

Ze Colmeia

New member
לאט לאט ובביטחה...

סתם לא, זה קצת מאט אבל אפשרי ביותר

BiAAcH

New member
אני עושה את זה על הכל....

חוץ מעל אספלט, זה לא טוב... אבל על דשא וכאלה, בכיף. יש לי קרקפת עמידה...

jennie 00

New member
שתהיו בריאים.....

איך איך אתם יכולים אני עושה רק על ריצפה
אחרת הראש לא מחליק

jennie 00

New member
האימון הראשון היה כזה אחלה../images/Emo67.gif

עשינו אימון של "חזרה לכושר" כאילו ..
ואח"כ הלכתי לעוד אימון ראשון של המאמן שלי במקום אחר.. (שמה זה קבוצה חדשה בכלל אז..) אבל היה ממש ממש ממש כיף כיאלו זה היה שני אימונים ברצף (כמעט) אז הקיצר מזה נהנתי

jennie 00

New member
למה מה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חוץ מהשבועיים התאמנתי כרגיל

benny afro

New member
אגב אגב אגב מה ששמעת על שארמי

אני חושב שהתבלבלו לך בסיפורים כי מה שכן היה זה ככה: מסטרה קפישאבה(המרביצן הידוע-אבל עדיין..כזה חמוד) שיחק עם פישו קרו- peixe cru, ולפי מה שהבנתי, הוא דפק לו כמה גאלופנצ'ים או ברכיות לעין ופתח לו את הפנים,וכזה היה לו דם על היד,הוא בא ומרח את זה על החולצה של סאביה וזהו :)

למעלה