אימון שחיה הזוי..

zzebra

New member
אימון שחיה הזוי..

מקרה מוזר קרה לי עכשיו. הלכתי לשחות בבריכה. אימון של 2 ק"מ רצופים ללא הפסקות.. היה מישהו במסלול שכנראה עשה אינטרוולים כל X דקות ויצא שהוא עוקף אותי הרבה וכמעט כל פעם כשהגעתי לקצה הוא עמד שם והתסתכל על השעון שלו. הבן אדם פשוט היה מסריח! אני לא מבינה איך אפשר להריח במים אבל כל פעם שהוא עבר אותי הרגשתי גל של צחנת גוף. משהו מזעזע! בערך כל השחיה התעסקתי באיך זה יכול להיות. חשבתי שאולי כשאני עולה לנשום אני מריחה אותו אבל בחיי שהרגשתי את זה עם הראש במים. בקיצור, היה לי מעניין היום בבריכה

rasheric

New member
../images/Emo106.gif - מביך ביותר !

זה לא נעים ! אני מקווה לטובתו שזה איזה קרם מוזר שהוא שם ומגיב עם הכלוב במים או משהו כזה. אחרת ..... או וי. מה מצבו מחוץ למים?

אולי פסיכולוגי?

כלומר, גם הסבר פזיולוגי ניתן לתת... אחרי המון שנים של שחיה אני יכולה להגיד בביטחון שבחיים לא הרחתי מתחת למים. אבל אולי משהו בו הזכיר לך משהו/מישהו אחר שמקושר אצל לריח לא טוב. בכל אופן, חוויה לא נעימה. וכן אינטרוולים במסלול רגיל זה מעצבן, אבל אין מעצבן משחיינים חסרי מודעות עצמית "שוחים בקצב של שעה לקילומטר במסלול הבינוני או 40 ד' לקילומטר במסלול המהיר.. ואז במקום להתעסק בלאלחשוב ולהירגע בזמן השחייה אתה עסוק בלעקוף....

zzebra

New member
כמה שאת צודקת לגבי העקיפות...

ועוד בדרך כלל הם שוחים חזה ובועטים בך כשאת עוקפת...

לי זה לא קורה...

אני עם מספיק נסיון בזה שאני יודעת להיכנס 3 ביחד לקיפר... אבל סתם, אני באה לשחות בכייף ומוצאת את עצמי עושה אינטרוולים של עקיפות(=

efratramati

New member
האמת גם לי קרה

מישהו ששחה במסלול שלי יותר לאט וכל פעם שעקפתי אותו או עברתי מולו נחנקתי. משהו נורא
בסוף לא יכולתי יותר וברחתי משם

למעלה