אימון של בחורה-ייעוץ

אימון של בחורה-ייעוץ

היי.
לפני חודשיים וקצת התחלתי בחדר כושר תכנית של חיטוב
המדריכה נתנה לי תכנית AB לשלושה חודשים, ופעילות אירובית של 20-30 דקות בתחילתה.(לשוש פעמים בשבוע)
בינתיים כן רואים תוצאות של חיטוב, אתמול דיברתי עם המדריכה מכיוון שעוד שבועיים צריך לשנות את התכנית אימון, היא שאלה אם העליתי במשקלים מאז ההתחלה, ועניתי שקצת (באמת העליתי מאוד לאט אפילו קצת בעצלנות...P:), אז היא אמרה לי שבשבועיים האלה היא רוצה שאתחיל לעבוד על לעלות משקלים, גם אם זה יעלה לי במספר החזרות לתרגיל.
כשסיפרתי את זה לחבר הוא אמר שבחורה (קטנת מימדים) כמוני לא צריכה להעלות משקלים ומספיק להמשיך ככה, הוא אמר שאם אעלה משקלים זה יכול להגיע למצב שאראה שרירית מדי, (היייתי רוצה עוד להתחטב אבל לא להראות שרירית מדי), חוץ מזה הוא אמר שבכלל לא נותנים תכנית AB למתאמנים חדשים, ומה שהמדריכה נתנה לי בכלל לא מתאים לי...
אז רציתי לשאול את דעתכם בקשר לזה
וגם שאלה נוספת, באימונים כפי שאני מתארת, אתם יכולים לתת הערכה גסה כמה קלוריות נוספות ניתן לשרוף ביום במנוחה מעבודה על השרירים? (אני שוקלת בערך 47)

שרירית זה הסקסי החדש

אין דבר כזה "אימון של בחורה".
זה אפילו נוסח מעליב.
את כן צריכה לעבוד עם משקלים ולפתח מסת שריר.
1) זה יפה. את לא תתפתחי מעבר לפרופורציות כי אין לך טסטוסטרון.
2) זה חשוב לשמירה על האצמות שלך, שזה דבר שחשוב במיוחד לנשים! אפילו יותר חשוב לנשים מאשר לגברים, כי נשים מבוגרות מאבדות צפיפות אצם יותר מאשר גברים. הגירוי של עבודה מול משקל מחזק לך את האצמות.
3) זה חשוב לתחזוקה כללית של הגוף. בטן, גב, וכל השרירים הקטנים סביב הברכיים, הקרסוליים, האגן, חגורת הכתפיים, זה מה שמחזיק אותך בכל הפעילויות שלך, זה שומר לך על הגב, זה חשוב.

אי אפשר לדעת אם התוכנית שקיבלת היא טובה או לא טובה לך, כי לא ראינו את התוכנית וגם אנחנו לא מכירים אותך.
אני חושבת שאין בעיה עקרונית עם תוכנית AB, אבל יש פה מומחים גדולים ממני בנושא הזה.
אני חושבת שהעליה בשריפת הקלוריות היומית שלך במנוחה כתוצאה מעליה באחוז שריר בגוף היא זניחה, אבל אני גם חושבת שזה ממש לא צריך להעסיק אותך. תקשיבי לגוף שלך. כשאת רעבה, תאוכלי. כשאת לא רעבה, אל תאוכלי. כשאת אוכלת, תאוכלי אוכל ולא תחליפי אוכל. הגוף יודע באיזה משקל טוב לו והוא שואף להיות שם אם את רק נותנת לו.

בהצלחה!

חבר שלך צודק

ובתוך תוכך את יודעת זאת, אחרת לא היית כותבת על כך

אישה צריכה להיות עדינה, זה סוד היופי שלה
כל מי שאומר את ההיפך ומשכנע אחרים ללכת הפוך מהטבע שלהם, זה אנשים עם נפש מעוותת שרואים את העולם דרך עיניים חולות

MidNight Flame

New member
בתור סמכות מקצועית? בולשיט.

אישה יכולה להיות יפה ועדינה גם אם היא לא שברירית.

MidNight Flame

New member
בוא נאמר

שגבר שאישה עם קצת שרירים מאיימת עליו זה אומר עליו דבר או שנייםוכן, אני מעדיף אישה שרירית על אישה רופסת.

"הטבע" של כל אחד ואחת הוא שונה ואישי

את כתבת שבעינייך אישה יפה היא בעלת מראה מסויים. אין לי כל כוונה להתווכח על מה יפה בעיניי או בעינייך.
אבל מה עם כושר, בריאות פיזית ונפשית?
אימוני כח מחזקים את הגב והבטן, "הליבה". זה מה שאחראי ליכולת שלנו לתפקד טוב לאורך זמן בלי בעיות גב, בעיות חגורת כתפיים, בעיות ברכיים. זה מה שנותן לנו עמידה זקופה ואפילו מה שמאפשר לנו לשבת בשולחן כמו שצריך בלי להתעייף (תשאלי מורה או פיזיופטריפסט ילדים - הם עובדים הרבה על חיזוק חגורת הכתפיים לילדים שמתעייפים בכתיבה ובישיבה ארוכה בשולחן).
אוסטיאופורוזיס (בריחת סידן) שמחליש את האצמות במיוחד של נשים. הוכח שאימוני כח מורידים את הנזק והסבירות של זה.
אני אישית גם מאמינה מאוד בתועלת הנפשית של מי שעושה לעצמה, מפתחת את עצמה, לא להיות מרת עולם, אבל כן לעשות דברים שהיא לא האמינה שהיא יכולה לעשות. וגם זה מזקף לה את העמידה.
גאווה עצמית, כח פנימי, לא יותר חשוב מכל השאר, אבל גם לא פחות.
תזכרי גם שמה שעדין בגיל 20, הוא רופס בגיל 40. מה שחזק, נשאר חזק. גם בחוץ, וגם בפנים.

למעלה