אימון A ו B

קוובנגה

New member
אימון A ו B ../images/Emo268.gif

לאחרונה התחלתי לעבוד לפי שיטת A ו B - חלוקה של קבוצות השרירים בגוף לשתי אימונים. ברצוני לבצא אימון בעל יעילות מירבית, ולא להגיע למצב שאני עובד על שני שרירים קרובים (דבר שלא יאפשר לשריר המטרה להגיע לפעילות מקסימאלית) מי יכול לחלק לי את כלל שרירי הגוף לשני אימונים אפקטיביים? (יד קדמית, יד אחורית, בטן, שוקיים, חזה, כתפיים, גב עליון, גב תחתון, טרפזים, רגל קדמית, רגל אחורית) בתודה מראש

קוובנגה

New member
מטרות:

א. להיות חזק יותר ב. להעלות מסת שריר פעמיים בשבוע - פעם A ופעם B כשכל אימון בעצימות גבוה מכיר שהמוסכמות קובעות יותר אבל התכנון שלי עובד כך השאלה רק איך לחלק את קבוצות השרירים לשני האימונים השונים בצורה הטובה ביותר

הר ניר29

New member
פעמיים בשבוע

אני לא רואה שום סיבה בעולם לחלק את הגוף לאזורי עבודה. זה לא עניין של מוסכמות... גירוי של פעם בשבוע אם מוביל לשיפור הוא מוגבל יחסית. בכל מקרה לשאלתך: אין תורה מסיני, יש כמה אופציות. אם אתה מתאמן פעמיים בשבוע והמרווחים בין הימים עולים על 48 שעות. אין משמעות לחלוקה. באופן אישי אני חושב שעדיף לאמן רגליים, חזה, ופושטי מרפק. בפעם השניה גב, כתפיים וכופפי מרפק. בהצלחה

הר ניר29

New member
הגדרות

כופפי מרפק = "יד קדמית" פושטי מרפק= "יד אחורית" לא זכור לי שיש יד מקדימה ויד מאחור

MidNight Flame

New member
מה עם כופפי אצבעות?

אין צורך להכניס את כל השרירים הקטנים בכל אימון, אין צורך לפצל ובמקום לבנות לעצמך תוכניות אימונים תעשה קצת קריאה באינטרנט על Starting Strength.

MidNight Flame

New member
פושטי שפתיים? ../images/Emo13.gif

אולי נאמן משהו ריאלי יותר, נעשה קצת קיגלינים באימון ונאמן את הPC

למעלה