אימונים וטיפולי פוריות

אימונים וטיפולי פוריות

שלום, אני בת 32 וסובלת מ PCO, אני אמנם לא עונה על הקריטריונים המוכרים של PCO, ואף נמצאת מעט בתת משקל, ולכן האבחון המאוחר, אבל בכל זאת, טיפולי הפוריות נמשכים מזה זמן מה. עד לפני שנה וחצי, כשהתחלנו ברצינות לנסות ולהביא ילד, ילדה, אפילו שניים כבר יילך, התאמנתי לענפי הטריאתלון ביחד ולחוד, שני אימונים עצימים וארוכים כל יום, רכיבה ארוכה בשבת, והתחריתי בהצלחה ובהנאה. לפני כשנה הורדתי לשליש בערך, מתוך כוונה לנסות ולהעלות קצת במשקל, זה לא קרה, וכיום אני רצה קל, שוחה הרבה ומעט רוכבת, כי אני כבר מתגעגעת לזה.. הכל בדופק נמוך יחסית ובלי כוונה להתחרות. השאלה שלי, האם זה מפריע לטיפולים? לסיכויים להכנס להריון? סך הכל הגוף שלי רגיל לזה, הוא לא רגיל לנוח.. ומה עם הימים שלאחר ההפריה? אם זה סופסוף מצליח ומתרחשת השתרשות, האם פעילות גופנית מזיקה? הרופא שלי טוען שייתכן ופעילות עלולה לחבל בטיפולים, אבל בכל זאת הציע לי להמשיך, סך הכל גם הרוגע שלי חשוב פה.. אשמח לתשובתך, תודה

אימון מתון

שלום רב, אני לא מתמחה בתחום ולכן כדאי לך להתייעץ ת ספורט או עם גניקולוג\ית שמקורבים מאוד לנושא ספורט ומאמץ. אני מציע לך להתייעץ עם ד"ר לובה גליצקיה, מנהלת המח' לרפואת ספורט בוינגייט - 09-8639420 בהצלחה!

למעלה