אימונים ולימודים...

Be Real

New member
אימונים ולימודים...

- בטח יש כאן כמה תלמידי תיכון שיודעים את המצב... יש לי השנה 3 בגרויות; מתמטיקה, היסטוריה ולשון אני לא יודע מה מפריע למה, האימונים ללימודים או הלימודים לאימונים וברור שהלימודים חשובים יותר. מחר יש לכתה השלמות במתמטיקה + בוחן לשיפור ציון על כל החומר למי שצריך ואני מחסיר הרבה אימונים. למרות שהתקופה הזו היא תקופה של חופש פסח, מיד אחרי החופש יש לי 2 בגרויות ואני צריך ללמוד חזק מאוד. נגמרה החגיגה, לפורום אני לא אכנס יומיים בערך ולאימונים לא אוכל ללכת. אני מודע לזה שיש הרבה קושי לשלב בין האימונים ללימודים. יש לי עוד כמה חבר'ה מהמכון שמחסירים הרבה בגלל זה ועכשיו זה 'תורי'. מה אתם מציעים לעשות ???

RoyceGracie

New member
אני מסיים עכשיו יב', ועצתי לך היא

לעולם לא לתת לאימונים להפריע ללימודים שלך, גם אם זה ללמוד למבחן... יהיה לך הרבה שנים להתאמן, אלו השנים שלך להצליח בלימודים... בהצלחה

לימודים יותר חשוב...../images/Emo70.gif

הלימודים באים לתת לך השכלה בשביל שבעתיד תוכל באמצעות לימודים יותר גבוהים לרכוש לעצמך השכלה ומקצוע. לכן בתור נער המחוייבות הראשונה והעיקרית שלך הינה - ללמוד. אבל אני חושב שאפשר לשלב גם לימודים וגם אימונים בסה"כ האימון הוא בערך שעה?? שיכולה להיות עבורך התרעננות וניקוי ראש בשביל לחזור לספרים.. בהצלחה בלימודים! יניב

Be Real

New member
תודה... ויניב,

להפך, אחרי אימון אני עייף ואין לי כ"כ חשק להתקע עם הראש בתוך ספר היסטוריה גם אחרי מקלחת ואוכל שאני רענן. לא יודע אם רק אני ככה...

Pyongwon

New member
מאוד פשוט.

רשום לך טבלה - כמה זמן יש לך לעשות מה שאתה צריך לעשות. אם מסתדר לך עם האימונים - לך על זה. זכור - האימונים טובים כל עוד אתה לא שובר משהוא. ברגע שאתה שובר - יוצא לך 6 שבועות ללא אימונים. זה ימממבה זמן! תזכור שהלימודים שלך הם מקום ראשון. ללא לימודים, לא תוכל להתקדם. אפילו בקורס מאמנים - דורשים בגרות. אז כדאי שיהיה לך ציונים כמה שיותר גבוהים! גם - אם אתה באמת רוצה להתמיד באימונים - לך על עתודה. שזה אומר - ציונים גבוהים. מ.ש.ל. שב ותלמד! :) ג'ס.

זה חשוב וזה חשוב,

צריך להיות מספיק גמישים עם הזמנים על מנת לשלב אימונים ולימודים יחד.בנוסף ישנו גם פן חיובי מאוד לאימונים "מרגוע לנפש ולגוף" אשר ללא ספק עוזר הן בלימודים והן בעבודה.החיים לא בנויים תמיד לפי הדרך שנרצה ולכן אנו צריכים לדעת לנתב את דרכנו גם בדרכים עקלקלות.מן הסתם אני מעריך כי תמיד ובכל מצב ניתן "לשריין"שעתיים שבועיות לאימון.צריך רק לתכנן אותן נכון. שלך בפורום, אורי צבי,

dascalu jacob

New member
אם אתה לא הבטחה אולימפית, תלמד !!!

אם מדובר באימונים למטרת תחביב או מסגרת עממית עד תחרותית ברמה הבסיסית אל תתן לשום דבר להסיט אותך מהיעד העיקרי שלך והוא לרכוש השכלה לעתיד. רק במקרה ואתה עילוי או כישרון על והשגיך כספורטאי הישגי חסרי תקדים יש מקום לחשוב על מערכת לימודים שתאפשר לך מיצוי קריירה ספורטיבית.

eladי

New member
גם אם אתה הבטחה אולימפית - תלמד.

ככה אני חושב

בעעעעעעע

שונא בצפר.... אימונים חשוב יותר!!! אבל בפוקס אני עושה עשר יחידות מחשבים מלווה בחמש אנגלית (באמא שלי אני כמעט ולא נמצא בבצפר)! אבל בשאר המקצועות אני דיי נדפק.... לא נורא..

Be Real

New member
יש מישהו שאוהב בית ספר ???

תגיד תודה. אותנו מביאים להשלמות חומר לפני הבגרויות. היום היה לי בוחן ענק לשיפור ציון במתמטיקה - בחופש פסח!!! מה שצריך לעשות זה פשוט מאוד לתכנן את הזמן נכון אני אעשה את זה אני לא אתן לאימונים להפריע לי במהלך הלימודים כי הם פשוט לא מפריעים. מה שצריך זה לתכנן את הזמן נכון מתי לומדים ומתי מתאמנים.

Pyongwon

New member
אתה רוצה שאני אשמע את זה??!!!

גם אם אתה בדרך לאולימפיאדה (ואני אומרת כאן מטקוונדו) - לך תשקיע בלימודים. מקבלים 50,000 מהמדינה על זה שאתה הולך לאולימפיאדה. הרוב הולך על לימודים אח"כ. פסיכומטרי - 6,000 ש"ח. קורסים באוניברסיטה - 6,000 ש"ח לפחות!!! ספרים וכו'... אתה קולט את מסר. כעת אתה לא משלם כלום (יחסית) עבור תעודת בגרות. כל יחידה זה מה , 25 ש"ח? באקסטרני - הרבה יותר. שלא תצטרך את הכסף של הצבא לשים על לימודים נוספים. עזוב. שב תלמד ואם זה לא יבוא ממך, אז אני יכולה לעזור לך. כדאי מאוד שזה יבוא ממך! ;) ג'ס.

orslimy

New member
בנאדם!

נכון שלימודים זה חשוב...אבל כמה אתה כבר לומד שאתה לא יכול להשאיר לך זמן להתאמן? תתעורר ב10 בבבוקר כל יום, תלמד 3-4 שעות אתה תצליח מצוין ותתאמן, זה יעזור לך להתרכז בלימודים, אחרי אימון הראש שקט כככה אתה מפתח ריכוז ללמוד יותר טוב, גם לי יש 3 בגרויות ומתכונת אחרי פסח ואני לא יכול לחלום אפילו לוותר על אימון-אולי כי בשבילי אימון יותר חשוב....

Be Real

New member
עד עכשיו לא חשבתי על זה

לא תכננתי את הזמן נכון. האמת אני מתעצל להתכונן על הבוקר אז אני מתחיל רק בערב ובערב האימונים. שמע, אני לא איזה 'חרשן' שמתכונן כל היום למבחנים,להפך! עד התיכון כמעט ולא התכוננתי לשום מבחן והלך לי מצוין אבל עכשיו זה בגרויות וזה משהו אחר. בקיצור לא תכננתי את הזמן נכון אני לא אתן לאימונים להפריע ללימודים.

Pyongwon

New member
בגלל שאתה יש לך ראש חבל"ז וקליטה

מעולה, אור! אבל לא כולם כמוך. שישב, שילמד. והאימונים עבורך לא יותר חשובים, אור. הציונים שלך חשובים! :) ג'ס.

Be Real

New member
תודה חברה.. אבל...

אני מדבר באופן כללי. לא רק על עצמי... יש הרבה אנשים כמוני שאני מכיר וגם מהמכון שלי! עם אותה בעיה. הבנתי מה עושים ואני אנסה לחלק את הזמן שלי וגם להסביר לאנשים אחרים. שוב תודה.

thetntcom

New member
אני מתאמן שנתיים ואת האימונים

אני מתאמן שנתיים ואת האימונים שפיספתי עד עכשיו אני יכול לספור על האצבעות, אני כרגע בכיתה י' ויש לי 4 בגרויות השנה ולא יצא לי עד עכשיו להפסיד אימון בגלל לימודים והציונים שלי הם ממוצעים +.. מה שכן שמתי לב זה שיש אימון כול היום נשרף, בצהריים אין לי כוח לפתוח ספר כי אני עייף מבית ספר וכנל בערב שאני חוזר מהאימון..

Pyongwon

New member
ישבתי 4 שעות כל יום. חד וחלק.

אחרי זה היה לי את הזמן לאימונים. זה אפשרי. זה קשה, אבל זה אפשרי. אבל אין דבר העומד בפני הרצון! ג'ס.

Be Real

New member
זה בדיוק מה שקורה לי, ולרבים אחרים!

thetntcom. בדיוק מה שקורה לי... כשיש לי אימון - אז כל היום נשרף. כי בבוקר אין כח לראות ספרו ובצהריים העצלנות אוכלת אותי. ערב זו שעה נוחה והאימון מתנגש בזה. אחרי שאתה חוזר מהאימון, נניח בסביבות 8 או 8 וחצי. אתה מתקלח אוכל מתארגן למחר עם הדברים והופ השעה 10.

למעלה