אימונים למבוגרים בהדר יוסף!

ינינה3

New member
אימונים למבוגרים בהדר יוסף!

שלום! קראתי מספר הודעות על אימונים בהדר יוסף ורציתי לדעת מספר פרטים. אני כמעט בת 17 , התעמלתי בעבר ואני נורא רוצה לחזור לזה. האם אפשר להגיע מחר (רביעי) להדר יוסף לשיעור נסיון גם מבלי להודיע מראש למאמן? אם מישהי יודעת דרכי הגעה נוחים ? לפי מה שהבנתי הרכבת מגיעה לאזור אבל השאלה באיזה תחנה לרדת ואיך להמשיך מישם. כמו כן אשמח לדעת אם יש מישהו שמגיע ברכבת גם כן ויוכל להסביר לי! בקיצור אשמח לתשובה

דרכי הגעה להדר יוסף

שלום את יכולה להגיע מחר (רביעי) או מתי שאת רוצה לאימון ניסיון (בתשלום) בלי להודיע מראש. אם את באה ברכבת את צריכה לרדת בתחנת מרכז הירידים ומשם ללכת כמה דקות ברגל לאולם. או לנסוע באוטובוס/ים מאיזור מגורייך להדר יוסף. בהצלחה ספרי אח"כ איך היה! תהני

orelushg

New member
ינינהההה!!!! ../images/Emo13.gif

הייי היה ממש כיף היום!!!!
ועאלק את לא יודעת כלום
חחח... תבואי עוד.... טוב נו, לא שאני אגיע עוד הרבה, רק עוד שלושה חודשים בערך... אבל לונורא....
ד"ש למוריה!!! אוראלי

ינינה3

New member
אוראל!!!!

הייי! היה ממש כיף להכיר אותך :) אני ממש רוצה ומקווה לבוא כל שבוע , באמת שממש אהבתי את האימון ואת האוירה עצמה! היית פעם אצל עוד מאמנים חוץ מאולג ? ותקשיבי באמת שלא התאמנתי כמעט שלוש שנים!!!! הייתי בשוק שהגוף שלי זוכר עדיין הכל !!!! אני אמסור לה דש ! ואני מקווה שתוכלי לבוא יותר. ינינה

orelushg

New member
יאללה אז תבואי!!!!

וואי אממ לצערי לא יצא לי לבוא בכלל המון זמן בגלל הפסיכומטרי כי הוא בדיוק באותן שעות ואותם ימים וגם העבודה... בע״ה אחרי הפסיכומטרי אני אבוא כל הזמן... זה יצא בערך מאזור חנוכה ככה... ולא לא התאמנתי עם עוד מאמנים חוץ מאולג אבל יש בנות אחרות שכן. אני יודעת שבפורום פה יש בנות שמתאמנות בימים אחרים בהדר יוסף. תשאלי בפורום... יאללה נפגש מתישו... אהמ אהמ פייסבוק

ינינה3

New member
אין בעיה !

ברור שאני אבוא אבל זה תלוי גם במוריה כי זה מבאס לנסוע מרחובות לבד! האמת שאולג ממש אחלה , גם אני וגם מוריה התלהבנו אבל אולי נילך לבדוק עוד מאמנים :) ואישרתי אותך בפייס - נדסקס ;)

למעלה