אימונים

אלף אפל

New member
אימונים

מתוך פחד אימים שלא מאפשר לי לישון, שבמפגש שישי הקרוב נשב ונספר בדיחות. יש לי רעיון, נעשה אימונים מוסדרים בנשקים: מכיוון שלרוב ה"באי-שישי" יש חרבות דו ידניות אז נעבוד בעיקר עם נשק כזה אבל גם נשקים אחרים יהיו בסדר כי נלמד איך להגן מהם. שהמתאמנים יביאו כל אחד נשק, כי הנשקים לא יוגרלו או יועברו. כל אחד יביא את הנשק שלו ויתאמן בו. ****דרושים 2 מפקדי כיתות**** שהם יעזרו להשתלט על האנשים והמתאמנים יחולקו בין שלושתינו. בסוף אחרי שכל מפקד וכיתה יתרגלו מהלכים ויתאמנו, יהיו קרבות בין הכיתות ו^^^^^^יהיו פרסים^^^^^^!!! האימון עולה 1 ש"ח אנשים שמספרים בדיחות מתבקשים להמנע מלהתאמן ולשבת הרחק בקצה כדי לא להסיח את דעת המתאמנים. כל מי שרוצה להיות מ"כ (מפקד כיתה) שיצור קשר איתי, ואם למישהו יש הצעות\טכניקות שהוא רוצה להעביר\ ורעיונות שגם הוא יצור קשר איתי. בקיצור, תבואו ויהיה כיף ונהנה בקייטנת הלוחמים הצעירים של גן סאקר אורי לובל, comic-boy עוף החול [email protected] icq:85639717

טוב. . . . לא.

המפגשים ביום שישי, שאורגנו על ידי ונדב, לא הוקמו כדי שבאופן מאולץ נלמד להילחם, או לשחק וכו´. הם הוקמו בכדי לקרב בין שחקני התפקידים החיים בירושלים, וכדי פתח את הקהילה הזו. המפגשים נותנים לנו אפשרות להפגש, לדבר, לספר זה לזה דברים גם בנושא הלארפים, וכדומה. אני ונדב שמחים לקהילה, ומנסים לסדר הרצאות (כמו יום שישי הקודם), פעילויות (שעוד יבואו *שיעול* אוסנת *שיעול*), אבל זה לא המהות. אם מה שעושה לנו את זה, זה לשבת ביחד ולספר בדיחות, אז סבבה. עדיף לנו קהילה עם יחסים קרובים של חברות, מאשר קהילה שיודעת להילחם אבל לא כל כך קרובה. אני לא פוסל את הרעיון שהצאת, ולהיפך, מאו מאוד מעריך אותו ושמח כי אתב בא עם יוזמה. אני גם בשמחה יבוא לדבר הזה שאתה מארגן, אבל אני רוצה להתנגד לגישה הזו שאומרת שכל יום שישי אנחנו חייבים לעשות משהו באילוץ. אנחנו שם כדי להנות.

Northenflame

New member
למה כל הזמן?

למה צריך לעשות את זה כל פעם פעם ב שבועיים או אירוע יחיד זה רעיון נחמד

dianno

New member
תזכיר לי...

איזו הכשרה בדיוק קיבלת כדי להחליט לפתע שאתה מפקד על אימוני קרב, ועוד של אנשים שרובם מתחילים מאפס (על תבינו אותי לא נכון- אני אוהב את כולכם). על תיעלב, אבל נראה לי שיהיה יעיל יותר לספר קצת בדיחות- על חשבון ללמוד מהלכים לא נכונים. תזכור- הכי קשה לתקן, הרבה יותר קשה מללמוד. ואני מבקש בכל לשון של בקשה- על תגיד, תכתוב או תחשוב דברים כמו - קייטנת הלוחמים הצעירים של גן סאקר. דברים כאלו גורמים לכל הפוזה שלך להיות פי שתיים מגוכחת.

CreepingDeath

New member
מסכימה לחלוטין.

אם כבר אימונים, אז דבר ראשון זה לא צריך לבוא על חשבון פגישות הקהילה האלה, כי הן יותר נחמדות :) דבר שני תשיג לך קודם אנשים שיכולים באמת להלחם טוב, ויודעים באמת מה הם עושים. ושנינו יודעים שאתה לא אחד כזה.

5נדב

New member
מיכאל, החתימה... ../images/Emo6.gif

מה קרה? נגמר החומר המקורי?

אלף אפל

New member
אני לא כופה כלום

מי שלא רוצה שלא ישתתף ושלא יגידו שאני הורס את המפגשים. בקשר לרמת הלחימה שלי אישית, אני אולי לא הכי טוב, אבל המטרה היא שביחד נפתח כישורים. אם האלדרים שלנו מעדיפים לא להילחם אין לי התנגדות, אז למה להם יש כשמישהו אחר מתאמן?, אם הם כבר מצויינים לבד אז סבהה שלא יתאמנו. ברור שיש בינינו טובים יותר וטובים פחות, הכוונה שלי היא לא להיות השליט הטוטאלי הדיקטטור, כי אף אחד לא מרוויח מזה כלום. יהיה קשה לארגן את הכל ויהיו יותר מדי אנשים בקבוצה. לכן אני רוצה מפקדי כיתה, הקטע הוא שזה לא שהמפקד הכי טוב וכולם לומדים ממנו אלא פשוט מתחלקים לקבוצות, והמ"כ צריך להוביל ולהזיז את הדברים, לארגן את מה שקורה בכיתה שלו ולחשוב על כל מיני תרחישים או דברים כדישבאמת זה יהיה אימון. לדוגמא אולי יש מישהו שנלחם מצוין, פי 2 מהמ"כ אבל למישהו הזה אין כוח להתחיל לסדר את ה"חיילים" כביכול, שלו ותכנן כל מיני דברים, ולחשוב עם שאר המ"כים על רעיונות. לכן הוא לא מתאים להיות מ"כ. כמו שאתם טוענים כוח פיסי הוא לא הכל. אבל עוד יותר טוב אם מ"כ גם נלחם מצוין, כי זה יכול רק לתרום. יכול להיות שגם המכים ירגישו שהם לא מתאימים ולא יכולים לתום ויעזבו... דיאנו? הזדהה..

dianno

New member
הם...

המסקנה המתקבלת היא שאתה בחור נחמד מאד (כידוע), אבל תמים. אימונים פשוט לא עובדים ככה, אני מצטער. אתה לא יכול לזרוק תרנגולת למחבת ולקוות לחביתה. לחימה- ובמיוחד פיקוד על לחימה(שאת זה גם אני לא יודע לעשות, אז תפשיק להתחבא מאחורי הבורות שלך) דורשת טכניקה מדוייקת וידיעה מתמדת של מה שאתה עושה. זה לא "פשוט קורה"! מה שיהיה נחמד לעומת זאת זה עם תארגן סדנא רצינית עם מישהוא שיודע מה הוא עושה, ומוכן ללמד את המעוניינים (ושוב תודה לאושר על התרחה של לבוא לירושלים בשביל לשבת באמצע גן ציבורי ולתפור). רק תרד מהקטע הלחוץ הזה של "אימונים בכל מחיר וללא בדיחות, יא חרות". ותראה פחות סרטים אמריקאים על קבוצות פוטבול של ילדים שאלרגיים לעצמם שתוך שבוע אימונים בשיטת "הי, זה נראה מועיל!" לוקחים את הסופרבול. ולגבי ההזדהות- נשחק משחק קטן- תקרא את העץ עוד פעם- השם שלי מופיע כאן במפורש...

Unrealtanas

New member
we shall not surrender!

בהה... תנסה להשתלט עלינו עם המפקדי כיתות שלך! לא ניכנע! fuck the system! we will rise above!!!! ואנחנו לא לבד! יש את הרוקיסטים! לא ניכנע לך! לא תשתלטו עלינו! נביא עליכם את נבות! בה!!!

אלף אפל

New member
אין אימונים

פאק יו אול. ובמיוחד המושחתים שביניכים שיודעים שאני מתכוון אליהם. חזרה למתכונת שישי הרגילה.. אין ולא יהיו אימונים

למה לשבור את הכלים?

אתה רוצה להתאמן? תתאמן. תתחיל, ותראה שיצטרפו אליך. מה הבעייה? מי שרוצה לספר בדיחות, שיספר. מי שרוצה להתאמן - שיתאמן. ...כאילו שחסר לכם מקום בגן סאקר...

CreepingDeath

New member
מקום לא חסר

אבל אנשים שיודעים מה הם עושים ומוכנים ללמד אחרים - חסר.

0snath

New member
אם כבר מדברים על יום שישי...

אם כבר מדברים על יום שישי... מה עם החורף? צריך למצוא מקום להיות כי לא תמיד יהיה אפשרי להפגש וצריך מקום חלופח לימי הגשם!

אלף אפל

New member
היה כיף..

דוקא יום שישי הזה היה נחמד ביותר.. עם הקרבות וגם כשהייתי נושא הדגל ורצתי וצעקתי קריאות עידוד. באימון, בקטע באימון הוא שאם אתה סתם נלחם עם מישהו או בקרב, זה לא משפר את הטכניקה שלך ממש. אתה צריך למצוא איזה מישהו ולהילחם איתו אבל ע"מ למצוא שיטות וחסימות ולא לנצח ואז מתרגלים את התנועות הרבה עד שזה כבר במוח...

Lochnar

New member
מהות מפגשי שישי + הסבר.

כנראה, ביסוד, אינך מבין מהו לארפ ומהם מפגשי שישי. המכות, הלחימות והצד הזה של המשחק אינו הצד העיקרי. הצד העיקרי הוא הצד של הרול פליי, אבל זו לא הנקודה שאני בא להגיד. אנחנו לא בצבא. אין כאן מכ"ים ולא הולכים להכריח אף אחד לעשות מה שהוא לא רוצה. אני אישית, חושב שלשבת ולספר בדיחות זה גם חלק מההוואי. לדעתי, פיספת את כל מהות הרעיון של מפגשי שישי. מהי מהות הרעיון אתה שואל. טוב, אז אענה לך: כלום. מי שבא, בא כי בא לו. בא כי הוא או רוצה להילחם או רוצה לספר בדיחות. ואף אחד, לא אתה קומיק בוי ידידי (אם כינוי כזה, באמת מעניין מה יש לך נגד בדיחות), ואפילו לא אריק, נדב או מיכאל יגידו לו מה לעשות. אנשים שמספרים בדיחות קצת, ואם בא להם נלחמים קצת, הם לא "מוקצים".... אני חושב שכל מה שכתבת הוא די פתטי, וגרם לך פוזה של מגוכך. לוכנאר ערבי אללה וואכבר........ תביא שקל.

למעלה