אימוני שחייה

פזי1912

New member
אימוני שחייה

שלום.. אני לא יודע לאן להפנות את השאלה ואולי כאן יעזרו לי... אז ככה- אני שוחה בערך פעמים בשבוע משהו כמו 3-4 ק"מ לאימון. אני מרגישה שהמאמנת שלי לא מאמנת אותי כמו שצריך ולא מושכת אותי למעלה. אני רוצה לעשות אימונים שיכניסו אותי יותר לכושר ושאני אהיה יותר מהירה ואוכל לשחות תחרותי. (הייתי פעם שחיינית והפסקתי ל7 שנים ועכשיו אני וזרת ורוצה תחרותי...) אז אולי מישהו יכול לתת לי אימונים שאני אשחה בשעה של האימון שלי או לתת לי איזה אתר שיש בו אימוני שחיה שיאתגרו אותי..(יש לי רק שעה וחצי אימון...) תודה רבה...

רומן ט

New member
חשבת אולי למצוא קבוצה ברמה גבוהה יותר

שתאתגר אותך? להתאמן לבד ברמה גבוהה זה קשה מאוד, והרבה יותר כיף ויעיל להתאמן בקבוצה שמתתאימה לרמה שלך. 3-4 ק"מ לאימון של שעה וחצי זה לא רע (לשחיין/ית מאסטרס), אבל כמובן שתלוי באיזו עצימות שוחים ואיך הקילומטרים הללו מתחלקים. תוכלי למצוא אימונים באתר של עולם המים, אבל אני לא יודע אם הם מתאימים לך כי לא ברור מה הרמה שלך. יש גם דוגמאות לאימונים רבים, חלקם קשים ב-usms.org. אגב, כשאת אומרת שאת רוצה לשחות תחרותי - את מתכוונת לתחרויות מאסטרס, או שאת מדברת על אליפות המדינה לבוגרים? (בת כמה את אגב?)

פזי1912

New member
ני בת 19

ואני חיילת בגלל זה אני לא יכולה נגיד להתאמן כל יום. אני מצאתי קבוצה שאני שוחה שם מתי שאני בבית (יש אימונים ראשון לישי וחמישי ואני באפטר בשלישי ויוצאת חמשושים) אני גם לא משלמת על הקבוצה. אבל לא זה הקטע- אני שחיתי באימון עם בוגרים וסופסוף הרגשתי את השרירים שלי עובדים.. אני לא מרגישה ככה עם המאמנת שלי אז אני רוצה אימונים שאני ארגיש בהם את השרירים...

למעלה