אימוץ גור/ה של חתול/ה!!!

avi2525

New member
אימוץ גור/ה של חתול/ה!!!

1.אני מחפשת גור/ה של חתול סיאמי או פרסי בצבע גינגי. אני מאזור ראשון לציון. 2.שהגור יהיה למסירה מתוך אהבה ולא לקניה. תנו לי את מספר הטלפון שלכם כדי שאצור קשר איתכם. אשמח לקבל תמונות ורצוי שהגור/ה יהיה ממש ממש קטן וכמובן בריא,כי יש בבית שני כלבים גדולים ובוגרים ולכן חשוב שהחתול/ה יהיה ממש תינוק. תודה רבה.

NoWords

New member
פורום חתולים (16) יעזור לך יותר

יש שם הרבה חתולים שמחכים למסירה

avi2525

New member
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא...

גור/ה של חתול/ה בגיל 6 שבועות. והפרטים הבאים הם: 1.אני מחפשת גור/ה של חתול סיאמי או פרסי בצבע גינגי. אני מאזור ראשון לציון. 2.שהגור יהיה למסירה מתוך אהבה ולא לקניה. תנו לי את מספר הטלפון שלכם כדי שאצור קשר איתכם. אשמח לקבל תמונות ורצוי שהגור/ה יהיה ממש ממש קטן וכמובן בריא,כי יש בבית שני כלבים גדולים ובוגרים ולכן חשוב שהחתול/ה יהיה ממש תינוק. תודה רבה. בבקשה חייבת למצוא מהר.

khb

New member
למה הדחיפות? למה "מהר?"

היו לך כבר חתולים בעבר? חתול תינוק צריך עדיין את אימו. את רוצה שנפריד בין גור לאימו?

khb

New member
מי אמר? אם אין לו אימא אז אין ברירה

אבל אם יש לו אימא? חודש וחצי זה מעט מוקדם. אבל שאלתי מה הדחיפות לאמץ חתול? יש איזה תאריך יעד שעד אז צריך "להספיק?" הניסוח של "הדחיפות" מעורר הסתייגות. בלשון זהירה.

khb

New member
ננסח את מה שאמרתי בבהירות

כשיש לי חתול למסירה, אני עושה "תחקיר ביטחוני" למי אני מוסרת כי אני לא רוצה שאחרי שבועיים החתול יזרק לרחוב במקרה הטוב, או יילקח למקומות לא רצויים במקרה הגרוע. שמישהו בא ודורש בדחיפות חתול - ממני הוא לא יקבל.

avi2525

New member
תיקון...

אפשר גם בצבע אפור כהה או בהיר לא בצבע שחור או לבן. בתודה. אשמח לקבל תשובות מהירות.

Ne§t£A Gi®L

New member
די עומד לי על הלשון לשאול...../images/Emo108.gif

אכפת לך באיזה צבע יהיה החתול, וחשוב לך למסור אותו מאהבה ולא מתוך רצון לכסף- אבל לא אכפת לך אם זה זכר או נקבה? האו קאמז?

avi2525

New member
טוב עכשיו אני מעדכנת את הפרטים...

אני מעוניניית לאמץ גור/ה של חתול/ה בן 5-6 שבועות. מגזע סיאמי בצבע אפור. לא משנה לי אם זה זכר או נקבה. אשמח לקבל תמונות. תרשמו את מספר הטלפון שלכם. אני מאזור ראשון לציון. שהגור יהיה בריא. בתודה מראש. :) :) :)

דסק

New member
עוד לא הבנתי ממה נובעת הדחיפות

ולצורך מה את צריכה את הגור????

למעלה