המשך התייעצות לאחר שהכרתי את החתולים...
החתול בלי הזנב שבמרפאה הוא הרבה יותר מבוגר ממה שאמרו לי. לדעתי הוא בן שנתיים. הוא חתול גדול פיזית, הרבה יותר מהגור שלי.הוא עבר שיקום ברגל אחורית ולא הולך ממש טוב, למרות שאמרו לי שהוא קופץ ממש גבוה, ושהוא יכול ללכת רגיל, אבל מעדיף לא לדרוך.
אבל הוא ממש מתוק וחמוד, ויהיה קשה לו למצוא בית, למרות שבמרפאה מאוד אוהבים ומטפלים בו... אני לא יודע מה לעשות, זה מבוגר מדי? הנושא של הרגל בעייתי? הגור נהיה יותר ויותר "פרוע", פעיל. הוא עוקב אחרי ונושך לי את הרגליים ואת הידיים... היום נאלצתי להיסגר בחדר כי זה היה בלתי אפשרי. אח"כ נרגע וחזרתי.
הוטרינרית של המרפאה איפה שהוא נמצא כבר איזה 7 חודשים בכלוב, אמרה שלא תהיה בעיה, אלה "אם הוא ממש ילך וינשוך לו ברגל", ואני יכול לדמיין את זה קורה!

מצד שני, ביקרתי את שני הגורים הקטנים. קשה לי להפריד ביניהם, למרות שאחד מאוד מחובר לכלב (!!) ומחפש לישון עליו כל הזמן, השני מאוד מחפש את הראשון. יש לי תמונה שאם רואים אותה, חושבים אוטומטית "אני לא יכול להפריד ביניהם". ושלושה חתולים זה יותר מדי בשבילי... אבל בכל מקרה הם קטנים, אני מפחד שהחתול שלי יפגע בהם.

הכל מאוד מורכב..! אבל אני מרגיש שזו החלטה שצריך לשקול טוב, כי זה קשר לשנים ארוכות.
יש לכם המלצה? אני צריך אולי להמשיך לחפש מישהו מתאים?
תודה