אימוץ גור עיוור- עזרה בבקשה

blenkey

New member
אימוץ גור עיוור- עזרה בבקשה

אני בדילמה והייתי נורא שמחה להתייעץ.
השבוע חילצתי קבוצת גורים עם דלקות בעיניים (כולם כרגע מקבלים טיפול VIP אצל הוטרינרית האהובה שלי) אבל לצערי אחד הגורים איבד את שתי עיניו ולא יכול לחזור לרחוב בשום אופן.
הוטרינרית אמרה לי לחפש לו בית (היא בחיים לא תרדים) אבל כל אחד שדיברתי איתו משכנע אותי להרדים--
ואני פשוט לא מסוגלת לעשות זאת.
אני לא יודעת מה לעשות כי אין לי אפשרות לקחת אותו אלי (החתול שלי מאוד תוקפני כלפי חתולים אחרים), אף אחד ממכרי לא רוצה לאמץ, אין לי מושג איך לחפש אומנה או אימוץ(ואם בכלל מישהו ירצה כזה מתוק עיוור), ועלי להחליט בהקדם כי הוא סובל וחייב להיכנס לניתוח עיניים (שמאוד יקר לי).
אולי יש למישהו עצה? המלצה? והכי חשוב אולי למישהו יש מקום בלב ובבית לגורון מקסים?
אני פשוט שבורה מהסיפור הזה!
נב, צירפתי תמונה של החבורה בימיה היותר יפים...

yaelofer

New member
המלצה

שלום רב,
אני מקווה שהחתול עדיין אצלך. מציעה לא להרדים. לי היה חתול עיוור שאימצתי לפני כמה שנים כי אי אפשר היה להחזיר אותו לרחוב. צריך להרגיל את החתולים אחד לשני בהדרגה. בפורום חתולים השכן יש אנשים עם ניסיון רב באיקלום חתול חדש לבית עם חתול ותיק, ממליצה לשאול שם על "כללי ההרגלה" אחד לשני.

blenkey

New member
עדיין אצל הוטרינר...

אבל לצערי החתול שלי חולה ולכן לא ניתן לחסנו בשבועות הקרובים אז אני חייבת למצוא אומנה אחרת לגור העיוור.
אולי מישהו מוכן לעשות אומנה? אני אפילו מוכנה לשלם על ההוצאות בזמן האמונה...

blenkey

New member
עדיין אצל הוטרינר...

אבל לצערי החתול שלי חולה ולכן לא ניתן לחסנו בשבועות הקרובים אז אני חייבת למצוא אומנה אחרת לגור העיוור.

blenkey

New member
עדיין אצל הוטרינר...

למעלה