אימוץ ופרופורציות
בחיי השכול

אימוץ ופרופורציות ../images/Emo6.gif בחיי השכול../images/Emo28.gif

כבר יומיים שאני קמה והשמש הפרטית שלי מאירה לי. אני לא ממש מבינה מה קורה אבל, בין נגיעה בדבר שמזכיר את אמא או מה עשתה ושמזכיר את אחי או את בן-הדודה.. ככה השמש שלי שלחה לי: כח להחליט שזהו, אין יותר הנחות לעצמי וצריכה להוריד את המשקל העודף שעלה לו בגלל המון תרוצים אמיתיים. כח להחליט לשוב אל המחשב גם לכתיבת העבודות שחייבת לאוניברסיטה. כח להשלים עבודה שוטפת של הלימודים. כח ואמונה שצביקי (דג או דגה - המין עדיין לא ברור
)יעבור את המעבר מאקווריום התינוקות לאקווריום הבוגרים בשלום ושצריך להפסיק לפנק אותו/ה. כח ללכת המון ברגל למרות הכאב של השבר והנקע ולהרגיש מנצחת בסוף. כח להאמין שלמרות האובדן הפרטי שלי יש כח לחיים ושבהתחלה צריך לחזור ולהגיד לי את זה (אני לעצמי), עד שבסוף יש כבר יהיה שם. כח להספיק הרבה דברים שכבר חודשים לא עשיתי. אחר כך - כשגם השמש בחוץ שלחה קרן לעברי (לא כמו שהחזאי אמר שיהיה מהבוקר...!), בסביבות עכשיו - התקשרתי לחברה חדשה שלי והיא אמרה שהיא מאמצת אותי למשפחה. איך תגידו, איך? דבר כזה לא ימלא לי את כל בית החזה בחום ובשמש עגולה, צהובה ויפיפיה?!!! אז כאן, ממרכז הלב שלי, שמלא עד סופו בחום וטוב ו... אני שולחת לכל אחד ואחת, את כל מה שיש שם כדי שאף טיפה לא תתבזבז לה ותישפך לחינם ארצה. החלוקה תעשה גם לי טוב והלוואי ויכולתי עם זה,לתת לכם כוחות לזמן מה ורגיעה.

גריני

New member
נהדר, אוזן ../images/Emo42.gif

לוקחת נשימה ארוכה ועמוקה, שואפת את כל החום הזה אלי ומאחלת לך ולכולם עוד הרבה הרבה ימים כאלה!!! (לכוווווווווווווולם!

אילה1

New member
תמשיכי ככה ... וערב נפלא

כייף "לראות" אותך עם כל השמחה, החום והטוב הנובע. אילה

רחלי27

New member
ושימשיך לך הכח..

לשמוח! לצמוח! לירצות! אני מסוגלת להעתיק לכאן חצי מילון...גם לי שלחת קצת מצב רוח!! ואו....איך זה קורא בדיוק? ויכל לדבק? באמת כל טוב-רחלי. ודרך אגב אז למרות שהכל פה ממש רע ועל הפנים..יצא לנו טוב מיזה.. השגרירות עוזרת לנו..ואנחנו מקווים לגמור כאן מהר.. אז יופי גם לנו-את רואה, באמת לא צריך לחפש מדי הרבה על מה לישמוח..
--וגם חם כאן... ביי.

רחלי27

New member
ועוד משהו..../images/Emo65.gif

אין עוגה אבל יש בלונים.. ואצלנו יום הולדת שמח לגדול והוא בן 4!! אז כולנו כאן גדלנו בשנה וניצמח בעוד אחת מאוד בקרוב כי ביום שישי יש לנו את של הקטנה..
אתם מוזמנים למסיבה שתהיה שמחה כי ככה החלטנו. יש ממילא הישתתפות מכמה מקומות מרוחקים מאוד...אז 24 שעות טיסה זה באמת לא כלום.. ושמוליק שאל איזו מתנה אני חושבת שאבא ומני ישלחו לו..כי מלמעלה בטח אפשר הכל.. ועכשיו אני רק צוחקת כי חשבתי לעצמי שהתמימות והפתיחות הזו בעצם מחזיקה אותו על הרגליים ..
אז שוב יום טוב לכולנו ולכל מי שרוצה יש כאן שמש בשפע ואפשר גם להישתפד בה בכייף.. ביי...
(אפשר?)

מיכל@בר

New member
../images/Emo65.gif רחלי לי, הרבה ברכות לשני

הקטנים
ואין מילים לנוכח הכוחות שלך להחליט על מסיבה שתהיה שמחה. והשאלה של הילדון בן ה-4 באה גם, לדעתי, מהמקום הזה שאת מאפשרת, ע"י דיבורים על מני ואבא. כי שתיקות היו בוודאי מביאות לשתיקות נוספות.. ככה אני חושבת. אז שיהיה מוצלח, ושמח והרבה שמש.

אורי_ח

New member
שמחה וששון לשמוליק, לך רחלי

ולקטנצ´יק שלך החמוד!
שובו שובו הביתה לשלום ובשלום!

מיכל@בר

New member
רגישת האוזן, ווואווו גדול מגיע לך ../images/Emo45.gif

עם האופטימיות הזו שקפצה עליך ומביאה איתה גם לכאן רסיסי שמחה אמיתית. הרבה כוח צריך כדי להתאסף ככה, ולהרגיש את הדברים האלה. שישאר כמה שרק אפשר

das3

New member
מקסימונת- את נפלאה../images/Emo24.gif

ריגשת וחיממת את ליבי בצורה שקשה להסביר . שהשמש תזרח בליבך כל חייך.

אורי_ח

New member
קרן אור וחום שלך הגיעה עד לכאן

שכה אחיה, רגישה חביבונת! הלוואי שכך יימשך

רחלי27

New member
תודה.

וזה היה יום יפה.. וגם למדתי בו המון על החיים. עכשיו פה עדיין פיצוצים והמון זיקוקים של העם . אין כסף לאכול,אבל השמיים זוהרים ונוצצים. שיהיו כולם בריאים-וזו השעה כניראה שאומרת לי "לילה טוב" בוקר אור לכם! רחלי.

למעלה