SpecialNight
New member
אימוץ ילדים
דיברתי עם מישהי על החלטה מעניינת כשנהיה גדולים... ההתלבטות היא: האם עדיף יהיה להביא ילד משלי לעולם או לאמץ ילד
מצד אחד ילד שהוא שלך הוא בעצם ממשיך את השושלת שלך ומשאיר זכר ממך בעולם הזה....והוא בעצם רק שלך...זה משהו שהוא מהבשר שלך... מצד שני עדיף ילד מאומץ כי אפשר לבחור את הגיל ההתחלתי שאתה רוצה להתחיל לגדל ילד...האמת היא שאני לא ממש אוהב תינוקות ואני לא יתלהב מהרעיון של לגדל תינוק...אם אם כן זה ילד בן 7 לפחות... לדעתי גם עדיף ילד מאומץ כדי להוציא אותו מהמקום הנורא שבו הוא גדל עם תנאים לא נוחים...אני יותר מרחם על הילדים האלה בטלוויזיה שאומרים שאף פעם לא לקחו אותם לסרט קולנוע ובקושי יש להם אוכל... ילד מאומץ ידע להעריך את מה שנותנים לו בניגוד לילדים רגילים שהתרגלו להיות יותר מידיי מפונקים.זו גם שאלה של חינוך... גם הרבה אומרים שהם פוחדים להביא ילד לעולם האכזרי הזה
לצערי הרב אנשים כיום לא חושבים לאמץ ילד כי זה פשוט לא עולה להם לראש... הם פשוט לא מעלים בראשם החלטה של כזה דבר... אני חושב שיהיה יותר טוב לעולם אם אאמץ ילד במקום להביא לעולם ילד משלי.... מה אתם חושבים
מה תהיה החלטתכם
דיברתי עם מישהי על החלטה מעניינת כשנהיה גדולים... ההתלבטות היא: האם עדיף יהיה להביא ילד משלי לעולם או לאמץ ילד