אימוץ ילד

Angelina68

New member
אימוץ ילד

שלום לכולם, שמי אנג'לינה, אני בת 45, רווקה ומעוניינת לאמץ ילד. שאלתי למי שיכול לעזור. קראתי שאני לא יכולה לאמץ ילד בארץ כיוון שאני לא חיה בזוגיות אך בחו"ל כן, הבנתי שאני צריכה לפנות לעמותה. מישהו יכול להמליץ ו/או להסביר לי קצת על התהליך? בתודה מראש,

אבי351

New member
יש לך למעלה סרגל חיפוש ושם תמצאי מידע רב מציע

לך למהר כי גם בחול מבחינת הגיל שלך זה מתחיל להיות קצת בעיתי הפרש בין הילד לאם הוא כמדומני 47 שנה.יש לך 2 עמותות בגדול שעוסקות בכך טף ועתיד הילדים כשבאתר משרד הרווחה יש לך הפרטים שלהן.תקבעי פגישות איתן ותמהרי.בהצלחה רבה

Angelina68

New member
הי

הי אבי351 תודה לתגובתך, לפי משרד הרווחה יש כ - 4 עמותות (שלחתי לכולם מיילים). הפרש הגילאים הוא אכן 48 שנה. השאלה שלי אם מישהו יכול להמליץ מנסיונו על עמותה מסויימת ו/או לקבל השגות לגבי עמותה מסויימת. שוב תודה, אנג'לינה

Angelina68

New member
ובאותו הענין..

מישהו מכיר את עמותת מזל לאימוץ בחו"ל. אני פשוט חופרת באינטרנט ומוצאת המון מידע "יבש" אך ללא היבט אישי של אנשים שעברו את התהליך ויכולים להמליץ

klshir

New member
מזל כבר לא פעילים.. אם ת..

תרצי לשוחח את מוזמנת להתקשר אלי 052-5804700

Angelina68

New member
תודה

נוני 75

New member
הי :)

עמותת מזל כבר לא פעילה ומלכתחילה לא הייתה מתאימה לך כי היא עבדה עם אוקראינה שאפשרה רק לנשואים לאמץ.
נשארה רוסיה ושתי עמותות -טף ועתיד הילדים. מציעה לך בחום ללכת לשניהם. הם שונות בהתנהלות שלך ולאור העובדה שזה תהליך מטלל רגשית, ולא פשוט מציעה לך לבחון את שתיהן.
העובדה העצובה שהיום המצב ברוסיה ליחדיניות מחמיר, יש יותר ויותר אזורים שנסגרים לנו וחבל. אני למשל אימצתי לפני שנה וקצת מאזור מסוים והיום הוא סגור ליחידניות. (כמוני:) ולא חסרה רשימה של עוד אזורים .כך שלא הייתי מציעה לך לחכות אם נפשך חפצה .

ההבדל אכן צריך להיות 48 שנה .

בהצלחה!!!!!!

fatfat

New member
וטיפה תוספת לדבריה של נוני

לעמותת טף יש גם מסלול אימוץ באל סלבדור. בינתיים הגיע משם רק ילד אחד. הם מאפשרים ליחידניות/יחידנים לאמץ אבל ההמתנה מאוד ארוכה, כשנתיים.

באוקראינה שם פועלת עמותת מזל ניתן כיום לאמץ רק ילדים מעל גיל חמש או ילדים עם רכים מיוחדים קשים.

ההבדל בין הילד להורה צריך להיות מקסימום 48 שנים כך שאם כך שאם נניח היום את בת חמישים והתהליך אורך כשנה תוכלי לאמץ ילד מגיל שלוש ומעלה.

year of the cat

New member
לגמרי

המצב הוא כלכך בעייתי שממש כדאי להזדרז (שתי עמותות, ארץ אחת, ועוד יחידנית)
להתקשר, לקבוע פגישה, ולהחליט. וכמה שיותר מהר.

Angelina68

New member
תודה לכל המגיבים

כאן ובמסרים והן בטלפונים, עזרתם לי מאוד. תודה רבה 4U|

למעלה